Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priroda kažnjava ljudski nemar i nerad nadležnih nacionalista (kriminalaca) koji samo svoj privatni interes poznaju. Ne vide nikakve probleme izvan vlastitog posjeda.
ne sjecam se ovih poplava za vrijeme Jugoslavije.
u to vrijeme raja nije bila bijesna i neje se drogirala turbofolkom
Koliko smeća okolo, sramota! Iskreno mi nije ni žao što nas rijeke plave. Kako se odnosimo prema prirodi nismo bolje ni zaslužili. Nikada se nitko nije zapitao kako nema poplava u Švicarskoj kada se snijeg s Alpi krene topiti. Kod nas poplave nakon prvog snijega odmah.
Bar će se malo smeće počistiti iz rijeka sad kad završi na kopnu.
taman da okolinu malo ocisti od nas samih
kako samo dramaticno tetkice iz kljixa. reko bi cojek dae sve potopljeno. a ne malo kisice na cesti. gore ono smece i one flashurine. shose ne divite njima yebova tata
Slika 9 : kaze mama vidi sine i mi sad imamo more🤣
Inzko izrazio zabrinutost,samo glasajte sa SDOOOOO sad će bakir pozvat marvelove heroje u akciju da spase bosnu,amin i elhamdulilah
@RBiHseSEREnaRSiHBx50 Poplave su nastale zbo slivnih voda. Pogledaj koliko gradjani BiH godisnje izdvoje za "slivne vode", a ova situacija je pokazatelj da se navedene pare nisu ulozile u ono za sto su namjenjene!
@AQmegaR Malo bolje se informiraj ko je na vlasti svih proteklih 10 godina u Novom Travniku i ko je bio u Vitezu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glavni razlog ovoga je divljacka sjeca sume...ali valja cuvat socijalni mir...dilema je velika