Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šešeljevi seljoberi joj ometali izlaganje, ona nastavila do kraja
mogu misliti koja je ova bila dobra treba sa svojih 20
Fakat. Ona treba i po. Crnadak frljav. Bevanda u raspadnom stanju. Zvizdić ima potklocanu vilicu. Zamisli ti tog susreta. Pa oni njoj ne mogu prismrditi ni u kafiću, a kamoli u institucijama. Sve je to seks.
Federica subota tj. vikend nasi politicari ne rade (mada je njima svejedno ionako nista ne rade), valja otic do vikendice, namirit ljubavnicu i sl...
opet če negdje dodik pobjeći
Dobro nam došli, gospođo Mogherini. Nadamo se da žvaljo diktator iz nebitnog entiteta neće opet pobjeći negdje. U Ameriku neće sigurno. 😁
Bosna, Unija, ne treba nam Rusija 😂😂😂😂😂😂
Zar nije subota neradna.
voli ovu drzavu
Sje8ala im vikend, bas mi ih je zao i jos kad joj Zvizdic prospe prvotravanjsku salu kako grabimo krupnim koracima prema EU..
Kako ce ovi nasi uhljebi prezivjeti rad vikendom kada ni radnim danima ne rade nista. Bit ce kolektivno bolovanje svih ucesnika u ovoj posjeti.
Što nije sletjela u Tuzlu? Cijeli dan je bio sunčan, vidljivost idealna. Doduše, možda je i bolje, kad bi vidjela onu baraku (terminal) ne bi ni izlazila iz aviona. Rekla bi: nisu ovi ni za afričke unije.
Pa gdje bas da im pokvari vikend
Hahah nisam odavno cuo da neko stiže u RADNU posjetu BiH treba izmislit prijladniji naziv
nesto izmedju rada I nerada, potrudite se smislit odgovarajuci naziv
faca koja ulijeva povjerenje.... NOT
2014-e je K.Eston nakon protesta dosla u BIH i duplom transom mmf-a spasila lopovske pljackaske stranke od naroda,bojim se da ce i nakon ove posjete leci transa mmf-a