Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kako će poskupit nešto čega nema?
Ma to se ona samo ne vidi pošto je bezbojna
Ne kontam kako ce poskupiti nesto sto je predmet redukcije???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
koja voda?
@krampus Samo se vi čudite. Voda nestane pa onda dođe, a vodomjer samo okreće i mjeri protok zraka i naravno račun stiže i to sada po ovoj novoj i skupljoj tarifi, koju ova "gispoda" priprema.
ona tekuca po mahalama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok narod nema vode, jedan od direktora Vodovoda i kanalizacije Karamustafic Rasid (inace clan SDA) vozi novi sluzbeni dzip Toyota RAV i to u privatne svrhe vodeci svoju djecu svaki dan na skijanje,a poznato nam je da je ViK dobio novac za popravak vodov.instalacija. A zbog tih popravki mi imamo redukciju svaki dan!!!!
Ugraditi fino vodomjer, necu vam ja za dva clana placati 30KM!
Ako im Kanton odobri ovo poskupljenje, onda je konačno i posve jasno ko stoji iza svega... Vrijeme posipanja pepelom je prošlo i postalo je jasno i ko najsiromašnijim kategorijama u Sarajevu radi o glavi.
pa u Sarajevu u opce nema vode kako da poskupi , hoce li snig naplacivat sto pada?!!
Fascinantno je i veličanstveno da su za gotovo dvije sedmice uspjeli otkloniti ni 50% kvarova?! A preostalih 500 kvarova će tim tempom riješiti za 3 sedmice. Znači, može se čekati i proljeće.
Bez boje.......................lako se krade.
MARŠ BANDO LOPOVSKA!!!!
Koliki đon obraz moraš biti da izjaviš ovakvo nešto nakon pokazanog i dokazanog katastrofalnog pružanja usluge?
Ma sta serete, svi u glas "pa neka je poskupe ali nek rijese ovo" i sad kad je poskupila, ne valja. Neka. Ako sad ne rijese, onda bojkot masovni i neplacanje .
@Crno Crveno jesi glup ili samo znas procitat prvi dio recenice`? AKo NE promijene situaciju nakon poskupljenja ,uvesti masovni bojkot. Takvi ko ti ce opet isto misevi da se poklopite i odete platiti, a onda nastavite kukati. Meni za mjesec dodje od 7-16 KM. Kad NIKAKO nije bilo vode, slab mlaz, ljetos, DOLAZILO 68KM! Zrak kosta vise nego voda, ja cu radije placati 20 KM saki mjesec a da je uvijek ima,. a ako ne bude, e onda nek me na sud vode. Ovo i prolaze sto se svi bojite , pa placate
Tuga na Carsiji u radnjama nema vode sve zaledilo nece da dodju 15 dana ih ljudi cekaju...tuga ok vodokvara
hasanspahic ima bunar u vogosci iz sela kojegje dosao uz pomic sarajlica,tako da i ne placa vodu.zato je i zagovornik ove price.seljak do seljaka koji vode ocu drzavu i kanton
odakle je ovaj ministar i još tako "pametan", k'o da je kod zlatka petrovića zanat učio, koja nova cijena, i ovu sad ste na lopovski način formirali, GDJE SU TI ZAŠTITNICI POTROŠAČA, TUŽIOCI I INSPEKTORI ZA KONTROLU POSLOVANJA U VODOVODU, GDJE SU TI ZAŠTITNICI "NACIONALNIH INTERESA" - MARŠ LOPOVI I KRIMINALCI!
Ovime su ponovo kažnjene porodice sa 4 i više članova jer su ionako u onoj najskupljoj kategoriji. Znači, oni koji imaju djecu najbolje da se sele odavdje jer ti ovi SDA beskičmenjaci ne daju da živiš, pa bolan još malo pa voda skuplja od struje, voda se ne proizvodi dok se struja ipak mora proizvesti, gdje je tu logika. Ovdje su masovni protesti i nasilna revolucija jedino rješenje...nema druge.
HAHHAHA Boze pomozi Boze zavrsi sa dobrim.Amin
A od svih službi najbolje im radi kadrovska služba. Natrpali su kancelarije pa moraju dizat cijene vode.