Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije dvije godine u općini Hadžici naselje Osenik napravili su dvije zgrade ukupno 8 stanova sa krevetima kupatilom kuhinjama .To je sada sve devastirano , polupano i napušteno.
i kakva korist od toga, kad ce oni to razvaliti, prodati sto se moze prodati i opet u cergu... nije to naviklo da zivi normalno, oni vole da prose i da se ne skoluju... da ih narod sazaljeva.. ima izuzetaka.. ali vrlo vrlo malo...
Dževade svaka čast!
Pravo da kazem ima daleko precih kategorija za stambeno zbrinjavanje nego sto su romi...npr demobilisani borci.
Baš. A i ono što su dobili su demolirali. Jer ruku na srce, bez uvrede, ali cigan je cigan i za njega su kartoni.
u opcini Centar se vide rezultati nacelnikovog rada .... sto se za neke druge opcine bas i ne moze reci.
kakvog samo načelnika ovi u Centru imaju to je show :D uvijek sam im zavidila :D
Pored svih losih vijesti koje na zalost imamo priliku svakodnevno da citamo kad vidis jednu ovako divnu vijest onda si bas zadovoljan.sve pohvale za nacelnika.
Svaka cast, iznanredno
Lijepo je procitati da neko i pored svega sto nam se dogadja ima vremena i sredstava da izdvoji i za ovakve humane projekte. Svakak cast Opcini Centar!