Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sutite i nedajte se iznervirat tako nam i drzava radi sve polako... nas ko j*be a placaj poreze, doprinose, i ostale kerefke su*pcima... Zalit se mozemo samo komsijama i familiji pa na kraju ostat gl*up. Mjenjajmo vlast i institucije ili smo najb*ali - oni zive od nasih para ne mi od njihovih!!! Svakako je sve uzimanje planirano samo polako da se ne primjeti da se nebi ko bunio... Ma sve ih treba potama*nit i dat do znanja da sljedece isto ceka ako budu isti.
a zato ja nisam mogao jos registrovati onog ferarija u garazi da se provozam malo po gradu :P za ove sto se zale za pasose zasto cekate zadnji momenat da bi produzili ili uzeli nove pasose licne ili bilo koji dokument?
Uposlenici Agencije podešavaju sistem... ovo je najjace sto sam cuo do sad.
jel\' to znači da se sada nakon registracije auta dobijaju ove nove tablice??
Sprdacina od agencije ima tehnicke probleme, kao da je to nesto novo:)
Odlicna tablica ima dovoljno mjest iznad da se ubaci ;zlatni orao,polumjesec i sahovnica kako i sleduje da budemo savremeni i u potpunosti moderni ili mozda jos bolje odgovara; RS,FD !
@wtf: Sto je najgore, svi smo se mi manje, vise privikli na ovaj sistem. Neki od nas su postali toliko lijeni i spori, da im vise nije ni normalno da neko moze dobiti pasos za recimo 1-2 sedmice. Zalosno ali istinito! p.s. Sta je ono EU? ;)
@mama u pravu si 100%. pusti ove što govore da si trebala predati na vrijeme, jer mjesec dana ranije je i više nego na vrijeme. pojedinci ovdje izgleda hoće da kažu kako se čovjek treba povinovati ovom idiotskom sistemu u kojem još nijedan dokument nikome nije istekao, a ne bi se trebao sistem povinovati čovjeku koji redovno plaća tuđi javašluk i zajebanciju!?!? dok se pojedine stvari u normalnim zemljama završavaju za sat vremena, nama su za istu stvar potrebni mjeseci. ma nikad mi nećemo ući u eu...
Fazon je u tome što kod nas sve mora na teži način i tako da se građani osjećaju jadno. Djetetu pasoš važi samo 2 godine, ja imam dvoje djece i stalno buljim u te pasoše da vidim kad kome ističe. Eto, ovaj put primjetila tek mjesec i po prije putovanja i na dan rezervacije. U svakoj normalnoj zemlji to bi bio dovoljno dug period za vađenje nove putne isprave. Ali, ako je vama ljepši život kad se istresete na drugog, samo raspalite po meni.
@Mama a što ti ne izvadi pasoš u martu ili aprilu kao da nisi znala kakva je naša administracija ako hoćeš na more ove godine trebala si pašoš izvaditi prošle
i? jel iko dobio nove tablice?
E vidis, ti pricas gluposti, posto jke baxx u pravu. Fino je proslijedjena informacija putem svih medija da ce se od sada zahtjevi za pasos predavati na CIPS-ovim lokacijama, koje su sticajem okolnosti smjestene u postama (ali nemaju apsolutno nikakve veze sa postom kao ustanovom)
@kkkkk U pravu si kao i što se i lične karte izdaju u MUP-u, kao i vozačke dozvole, a ne kao kod nas u Pošti!!!!!!!
@baxx Ne pricaj gluposti... Pasosi se svugdje u svijetu izdaju u MUP-ovima, a to sto si ti nacuo ti ne daje za pravo da tvrdis da su sve ovo dezinformacije
@Mama Informacija da se od 1.7. u testnu fazu pusta sistem biometrijske obrade podataka je poznat barem godinu dana. Niko vam nije kriv sto niste na vriejem podnijeli zahtjev za sina. Uostalom, ne vidim u cemu je problem...od sutra ce se ponovo zaprimati zahtjevi