Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahahahahaha
hahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahah
Uhvati se skija norvežanine i ne cerekaj se
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne može se izjednačiti SDA, koja ima legitiman politički cilj – državu ravnopravnih građana, sa SNSD-om, koji ima za cilj etničku segregaciju i otcjepljenje. SDA ne najavljuje jednostrano kršenje Dejtona, već borbu za ustavnu reformu u skladu sa evropskim načelima i naravno, u Parlamentu BiH i u skladu sa važećim procedurama. Podsjećam g. Inzka da je naša država primljena u Ujedinjene nacije upravo pod imenom Republika BiH
Potpuno odbacujemo i insinuacije na račun pripadnika ARBiH. Uvijek ćemo biti uz nedužne ljude koji su branili BiH, i nikada nećemo pristati na prejudiciranje krivice, jer je svako je nevin dok se ne dokaže suprotno. Ne može se izjednačiti naša podrška nedužnim, neosuđenim i nepravedno optuženim ljudima, sa Dodikovim otvorenim veličanjem ratnih zločinaca koji su osuđeni za genocid i masovne zločine nad civilima", zaključio je Čampara.
@Analiticar1992 Nememoemeome
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sarajevo je trebalo biti glavni grad EU,to je najmanje šta su mogli uraditi znajući da nisu spriječili krvoproliće u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.
Oj jbte... Odo istuć kera...
Satler, brat mumin
lol ... "eu nije potpuna bez bih" ... inače će valjda propasti .... HAHAHAHA....za ulazak u eu čekaju kandidati koji su ispunili sve živo prije 10, 20 ili 30 godina kao npr. turska. tu su makedonija, crna gora, srbija koji su odradili gotovo cijeli posao, a ipak će čekati još najmanje 15-ak godina. de ti nas poštedi mahalskih priča, imamo ih više nego dovoljno. svi ovi novi što dođu održe jedan te isti šablonski govor.
opsan ševac ovaj...to frizurica ,to bradica,aman
Zato se i raspada, nema nas tu...
Nemoj nam šuplju prosipati. Pa primite nas.
Budala je ko ti vjeruje...
Bh nije u stanju ispuniti ni minimum minimuma zahtjeva od EU.
Eeeee moj Đoni, pa nema vlasti bas zato da se reforme nebi provodile, a ti zavro reforme pa reforme .. i ako mislis da smo sta napredovali u tih 20 god kad si bio ovdje ... ne mogu dalje napisati od smjeha 🤣🤣🤣🤣🤣
Necemo u eu, tamo se mora raditi
Koja demagogija. Paaa jel stvarno misliš da neko vjeruje u to.
Slaze li se dodik sa tim?😆😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Pa tehnički gledano, primitak u Uniju Sjedinjenjih Američkih Država bio bi najbolja ponuda za BiH. Mislim, oni su odgovorni za nas zbog Daytona, bilo bi fer da nam kao alternativu EU ponude da budemo 51. država u Uniji.
Od onoga dana kad sam izgubio nevinost, a u medjuvremenu sam dobio i unuka, slusam ovu jednu te istu pricu. Ovo moze u rubriku, vjerovali ili ne!!!