{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi rokovi za verifikaciju stare devizne štednje

S
22.9.2011. u 15:46
0
1
Novi rokovi za verifikaciju stare devizne štednje
0
Novi rokovi za verifikaciju stare devizne štednje
Foto: Arhiv/Fotoservis
Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH danas je u Sarajevu usvojio Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o izmirenju obaveza po osnovu računa stare devizne štednje, kojim se omogućavaju dodatni rokovi za verifikaciju stare devizne štednje.
Usvojenom izmjenom predviđeno je da entiteti i Brčko distrikt mogu propisati nove rokove, s tim da se proces verifikacije završi do 2012. godine.

Poslanici su usvojili izvještaj o primjeni Jedinstvenih pravila za izradu pravnih propisa u institucijama BiH, te Izvještaj iz područja poljoprivrede za BiH za 2010. godinu, koje je parlamentu uputio Savjet ministara BiH.

Prijedlog zaključka Zajedničke komisije za nadzor nad radom Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH povodom razmatranja Izvještaja Ministarstva bezbjednosti BiH o provedenom operativnom i tehničkom nadzoru u području zaštite tajnih podataka u BiH upućen je Kolegijumu Predstavničkog doma na usaglašavanje.

Davanjem saglasnosti na više međunarodnih ugovora i sporazuma završena je današnja sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: