Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP-ovci Mostara, klošari iz abraševića, pleHnumaši i ostala istočnoMostarska ciganija želi na nelegalan način preuzet vlast u svoje ruke...naravno neće uspjeti u tome :D
Prdonciceva gamad......
Ovi plenumaši moraju formirati svoju stranku pa se onda boriti za izmjene zakona. Njih par stotina bi da mijenja one za koji glasuje milijun ljudi, pa gdje to još ima?
Nije to dobra paralela. Ali istina, nemaju nekog pokrića osim da pričaju u svoje ime. A i to može pogurat sistem ako je dovoljno transparentan ili učiniti da postane transparentniji.
jesu fanaticni....pa braca im u tuzli i sarajevu davno otisli na kahvu :))))
Ma nema to veze sa fanatizmom već sa crnim fondom SDP-a Mostar koji ovo sve financira..odakle njima pare, ako su već nezaposleni, za tolike tranaparente, molotovljeve koktele, baklje, pirotehniku i slično...većina ovh "vođa" prosvjeda su članovi SDP-a..
znaci sad su kod zlatka "zlatne kasike" :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i bit ce jos protesta! i to velikih, u narednom periodu!
ovi mostarski bošnjaci samo plaše turiste koji slučajno svrate u mostar
i pljačkaju..posebno Talijane koji iz Međugorja navrate u Mostar...
i pljačkaju..posebno Talijane koji iz Međugorja navrate u Mostar...