Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVDA ZA DZENANA ! Alisa kujo reci istinu !
dosadni ste više s tom pravdom. ako već ganjate fol neku pravdu uhapsite kaplana za pokučaj ubistva. tu bar znate o kome se radi, samo se pravite blesavi. nije ni čudo što vam dolazi CIA i FBI. zahvalite isilovim vođama bakiru i kaplanu.
Znaci neki U-fasista dobio batine od romskog balije, i to je pokusaj ubistva? Hrvata ocigledno danas ne smijes ruzno pogledati, jer se i to moze okarakterisati kao pokusaj ubistva. Pa imaju valjda institucije koje ce se pozabaviti kaplanima, a ovo draga Lolo nema veze sa izbornim kradjama i malverzacijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bravo narode tako se to radi,za pravdu se treba boriti upravo tako kako vi to radite.
dosadni ste više s tom pravdom. ako već ganjate fol neku pravdu uhapsite kaplana za pokučaj ubistva. tu bar znate o kome se radi, samo se pravite blesavi. nije ni čudo što vam dolazi CIA i FBI. zahvalite isilovim vođama bakiru i kaplanu.
@loly Ko ti daje za pravo da nazivas predsjednika vecinskog naroda BiH vodjom Isila? Znate sta od danas NULA TOLERANCIJE za osobe koje cjeli muslimanski narod nazivaju teroristima i drugim pogrdnim imenima sireci Milosevicevu ratnohuskacku politiku ,I on je tako nazivao sve muslimane Turcima kako bi se taj narod zamrzio i napravio genocid i etnicko cisnje nad muslimanskim narodom, vi danasnji Milosevicev podmladak upotrebljavate istu ratnohuskacku taktiku zamjenivsi naziv Turci teroristima
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Kakvu 'odgovornost nadleznih'? Ne pronalazenje krivaca za smrt tog nesretnog mladica ne potvrdjuje tvrdnju da je propust napravljen. Kakvi dokazi postoje da je napravljen propust? Bez proposta nema odgovornosti cak i ako krivac nikada ne bude utvrdjen. Minusi su za djecu, molim navedite propuste da ovdje raspravljamo o eventualnim propustima.
Alisu prije svega zatvoriti i osuditi zbog toga jer je 863 razlicita iskaza dala pa sta je previse, previse je
što ne izađete s tim protestima protiv kaplana, kad ste toliko za pravdu.
sto znate srat ko niko
a dze nam je ovo Bakir nema ga evo vise od hefte. da nije hasta?
. S0KANTNA K0LUMNA VEDRANE RUDAN Hrvati su smece od naroda, za vreme NDH pusili Hilteru sada puse Americi http://tinyurl.com/ju95lep .
bravo načelnice ilidze evo i on je ovdje
Prvo treba počistiti sve trolove i spamere na ovoj temi a i inače koji svojim nacionalističkim i nekakvim kvazi liberalnim stavovima koriste jezik mržnje. A onda protiv sam politike linča i bezakonja. Podržavam ljude koji traže istinu, na miran i dostojanstven način. Moj stav je da sud i tužiteljstvo treba pustiti da rade svoj posao. Pravosuđe ne smije biti u rukama ničije politike, niti ličnih interesa. Radi toga dolazi FBI u BiH.
@the đematlija Demokratija nije anarhija.
@the đematlija Narod svoj suverenitet predaje strankama i njihovim šefovima koji u ime naroda koji ih je birao vladaju. Po definiciji to je demokratija, s tim što je naša demokratija tranzitna i na jednoj strani još uvijek se drže neki socijalistički principi, a na drugoj kapitalistički.To stvara veliki problem ne samo narodu nego i konstituciji BiH.
Pa ko je ubica onda ? nisam iz sarajeva, može neko dati objašnjenje pls.. hvala
dosadni ste više s tom pravdom. ako već ganjate fol neku pravdu uhapsite kaplana za pokučaj ubistva. tu bar znate o kome se radi, samo se pravite blesavi. nije ni čudo što vam dolazi CIA i FBI. zahvalite isilovim vođama bakiru i kaplanu.
Ne kontam? Daj nek' neko objasni sta se ovde dogadja: djecko mrtav, svi znaju ko ga je ubio al' niko nece da kaze? Je'l to?
U banana drzavi nijedan dan nije normalan
Izvod iz ustavnih ovlaštenja kantonalne skupštine KS: POSTAVLJA KANTONALNE SUDIJE koji donose konačne odluke ! KAnton postavlja i razrješuje komesare koji koji ustrojavaju ili ne ustrojavaju rad policije ! KAnton imenuje i kantonalnog ministra policije. Tužioce imenuje u ime BIH VSTSV. Dakle ukoliko ima osnova, VSTSV mora sminen iti sve tužioce koji ometaju ili ne rade po zakonu. Kanton je dužan za policiju, a predmet još nije ni došao do suda.
Dakle komplikovan sistem. ZAšto sudu u Sarajevu treba 10-15 godina da bi riješio i beznačajan spor treba pitati predsjednika kantonalnog suda i STRANKU koja ga je kada je imala većinu u skupštini kantona postavila. AKo vama ne smeta što vam je svako životno pitanje neriješeno 15 godina morate pitati na izborima a i svoje skupštinske zastupnike, ako izbjegavaju, SAČEKUŠU, pa ubit boga u njima ! DOsta je više bilo !
@flaq Jednostavno je,parnica je 600 -800 km.Uberu porez na to i njima super.