Nije ispunjen dogovor
0
Novi protest mašinovođa u Banjoj Luci
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehehehe neka neka krepajte od gladi. Ne mozete se hvaliti da ste bolji entitet, da jeste ne bi vam se ovo desavalo. Prvi ste po beloj kugi, prvi ste po abortusima, prvi ste po samoubistivma. Prvi ste po siromastvu, a vozd se hvali da je mobilisao ukupune kapacitete u nepostojecem entitetu. Hahahah ni sam ne zna sta je izjavio. Evo i ovo je dokaz da je Dereacija bolji entitet od nekakve tzv rs. Jel tako Mitre iz rs....
Nemojte samo na kraju doci u Sarajevo da strajkujete,a sve ove godine obstruisete drzavnu zeljeznicu.Dosta nam je presjedanja iz voza u voz unutar drzave.
nek podmažu šine krmećom mašću, klizit će ko po loju, ne treba im gorivo za lokomotive...
Kaljaju lik i djelo Predsjednika Republike. Stariji ljudi u nevjerici gledaju. Balyje se raduju. Vešalaaaaa
znaci alijine masinovodje.