Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj prvi je šćepin tornjak a za drugo pašče ne znam ....... :))
To je tačno 100% Ali dosta je bilo i ovog Bajramovića koji pravi prognoze od zakona ćtaće biti ako...... a radi protiv penzionera on nezna dali je pošo ili došo.
To je tačno 100% Ali dosta je bilo i ovog Bajramovića koji pravi prognoze od zakona ćtaće biti ako...... a radi protiv penzionera on nezna dali je pošo ili došo.
branis ljude koji primaju 365KM mjesecno a ti primas 5000KM i glumis da znas kako im je...
Uhljeb mjesto uhljeba... fuj
Dovoljno je samo da pročitaš imena kandidata, pa da vidiš da od ovog sindikata nema ništa.
Šatorovića je kako saznajemo kandidiralo više od deset granskih sindikata, među kojima su Sindikat državnih službenika i namještenika, Sindikat metalaca, Sindikat srednjeg i visokog obrazovanja, Sindikat HT Eronet i drugi pa jedan iz realnog sektora
mislim Sindikat trgovaca, Sindikat vozaca i njima slicni
Samo da rade onako kako trebaju i postuju propise i zakone i sto je najvaznije da svakog pojedinca isto gledaju
seljacina...
Objasnite ljudima/radnicima za koga generarno radi sindikat i njegovi ogranci ... Za stanje u i oko sindikata krivi su radnici koji ih izaberu, situacija identična kao i oko političara koje građani sami izaberu. Pa radnici/građani vi birate, vi i mijenjajte izabrane, ne šutite, ne trpite, reagujte, dignite guzice iz kafića, kafana, frizerskih salona, kuća i sl. .
Ljudi primaju platu 5000 mjesacno a nista nerade!!!!!
http://tip.ba/2018/01/12/foto-upravljanje-javnim-preduzecima-stranka-prije-struke/ Sindiklaci su tu radi UHLJEBA, nema vise sindikata!!! Ovo je SDA/SBB/HDZ Sindikat/i!!
Jedino je Biber nesto napravio. Kad je poceo raditi kako treba morali su mu obezbjedjenje obezbjediti.
Divi ovih klixovih plaćenih kritičara što su opleli po komentarima. Klocevi jedni idite pred parlament i tražite da se izglasa zakon koji ide u korist radnika, koji nema neku smisljenu rupu u zakonu koju pobija odluku na izmjenu zakona za izmjenu zakona o zakonu ... pa da Sindikat može djelovati u zakonskim okvirima za zaštitu radnika. Sve pisana pamet o situaciji u društvu i životu a ne poznajete pravo i pravni sistem. Ublehaši na vlasti to ne uče djecu pa ni vas.
Poslije Bajramovica svak je bolji.
Svi Savezi u BiH osnivaju se samo sa jednim ciljem i to za legalno izvlacenje para, licni prosperitet i uhljebljavanje podobnih
Provjeri od kada ovaj imenovani Savez samostalnih sindikata postoji i djeluje....
Satorovicu j e.b'em ti mamu. Hoces da zaradjujes 3.000 KM toboze braneci radnicka prava.. mamu ti hebem
Stranački insajderi u sindikatu i kada je jedna politička opcija gura svog čovjeka. Proguraju ih sa par radnih mjesta ili sličnih beneficija i mogu da hebu narod kako hoće.