Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moraju li biti obrijani dole i hoće li to neko kontrolisati?
a ispod pazuha 😂😂
DZE DOLE?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Prodajem brijače jeftino. 20% popusta za Graničnu Policiju!
i treba da svi budu uljudni i obrijani a ne ko djikani da dolaze. kofol infiltrirane vehabije a pune drzavne sluzbe obrijanih vojvoda i četnika
Obrijani, lijepo podsisani, uredne uniforme. To je izgled svih policajaca i tako treba da bude. Ako neko voli bradu neka je zapusti kada je na odmoru ili neka nadje neki drugi posao.
Tagutski zakoni su slabi.
sta fali liku sa slike? nista!
cetnici i vehabije, otkaz...
Jos jedna pobjeda sekularnih snaga Bosne i Hercegovine :')
Glupost, ljudsko je pravo da covjek nosi bradu. Ne bi ga posao ili neka uredba trebala sprijeciti u svom pravu
ovo po uzoru na sjevernu koreju, jako napredujemo ... ima li kakve zapadnije drzave na koju se mozete ugledati ?
neznamo samo jeli odluka donešena jednoglasno, svaka čast. A možda nebi loše bilo da malo više pripaze da neuzimaju mito ali nema veze ovo sa brijanjem je važnije
A prije nego postanu sluzbenici, moraju imati SHTELU!!!
haha, a šta sa infiltriranim ćetaljima, kako će mimo ubjeđenja?
Dujković ističe da je Granična policija BiH prethodnih godina evidentirala žalbe građana na neuredan izgled službenika s bradama na graničnim prijelazima, ali da nisu evidentirane žalbe službenika GPBiH na izgled kolega koje nose bradu. evidentirala žalbe građana na neuredan izgled službenika s bradama na graničnim prijelazima, nisu evidentirane žalbe službenika GPBiH na izgled kolega koje nose bradu.
Moze li mi neko objasniti u cemu je razlika s bradama i koji nose bradu ??? Ovi novinari opet na vikend pusteni iz Jagomira pa valjaju nebuloze koje nisu za zdrav razum ;))).
hihi
Hvala ti Boze da vise ne gledamo cetnike na BH granicama