Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja stvarno ne mogu da vjerujem o cemu ovo Ministarstvo raspravlja i o kakvim trivijanim stvarima oni pricaju. Pa kako vas nije stid. Vaše je da se brinete da obezbjedite nastavna sredstva za izvođenje nastave. 50% skola nema dovoljno papira za kopir aparat da se iskopiraju ovi testovi. Da bi dobili 30 papira za test morate to obrazloziti ko da podizete nenamjenski kredit. Vi ste ocito stranacki kadrovi koji nemaju nikakve veze sa obrazovanje, pa se bavite iskljucivo eksperimentima nad djecom.
Auh :- ja sam znao po 40 minuta stajati pred tablom , odgovarati usmeno, i opet na kraju dobijem 1 :/ ....
@sarma01 sad sam isto htio da napišem :-) ma još te prebaci za naredni čas pa se handriš još nekih 20-tak minuta. Dok nisam poludio i upitao profesora da mi on to objasni, pa gospodin uzeo knjigu pa iz nje.... Pa kaže, hajde nastavi, a ja do klupe po knjigu pa nastavio. Jbga, završio sam kod direktora zbog toga ali sam imao razrednika LEGENDU koji je to riješio sa tim profom za sve vremena :-) . Ps. Ovo je sve bilo u prošlom stoljeću ;-)
..
brt nas znaju ispitivat po citav cas hahaha
Blago nama, sve sami profesori, učitelji, nastavnici, prosvjetni radnici, pedagozi i psiholozi.....svi sve znaju.
Ta ce ti ba? Ta?
i dovoljno je a ne da pegla dijete cijeli cas ako je dijete spremno netreba ni pet minuta danastavnikispita ucenika
Znaci ako ucenik ne zna nista, morati ce min. 5 minuta da se ponizava pred cijelim razredom, zar i to nije "traumatizacija"?
Odlicno. Sada ce sve da krene na bolje. Ovo je jedan veliki pomak ka necemu....cemu...kaka je ovo vijest?
Kad se sjetim table i matematike, hahahahahah.. Dzaba sto ne znas, izadji i radi, gleda onaj zadatak mene, gledam ja njega i tako melje nastavnica kako je to necuveno bla bla. Ja joj fino rekla odmah da ne znam 😏!? #mrzimintegrale
hahaha ma kakvih pet minuta , sjećam se ispitivanja od cca tri-cetiri sek ... tačno koliko treba od "nisam spreman" do prekornog pogleda profe i polaganja dalekovoda u dnevnik :)
zao mi djece
eh a šta ga imaš pitat pet minua ako ne zna ništa?
Kako je proveo vikend, šta ima kod kuće, kako mu se sviđa novi mobitel koji mu je otac kupio kao nagradu za jedinice iz četiri predmeta (Ne pričam napamet, bio sam davno kod prijatelja koji prodaje mobitele na pijaci, nailaze otac i sin i otac mu kupuje mobitel. Prijatelj komentariše: je li to dobio peticu? Otac odgovara: ne, nego četiri jedinice)
ko zna zna ko ne zna 2
Joj gluposti...bolje da su ukinuli ocjenu iz tjelesnog odgoja/sporta ili tako nesto
sjecam se odgovora engleskog imo dvocas sve vrijeme me pitala i mali odmor mi presjeo sto ovo tad niste izmislili da se ne patim jbt
Da si tad znao, ne bi sad u Travniku student bio...