Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se ne upali jedna zica da ljudi mogu da se popnu na bjelasnicu i malo prosetaju vrhom, ili biciklisti da odvuku gore bicikle, na jahorini to uveliko rade, zica radi svaki vikend od 10 do 5, ne bi ni bjelasnici nista falilo + malo reklame i planina bi zivnula na igmanu imas uz cestu samo na jednom mjestu kafu popiti (malo polje), feri ne radi godinama... isto kao da neko namjerno sve to unistava
eh do mene onda, procitao sam ali brzinski, super !
Bolje bi Vam bilo da rijesavate vertikalni transport i da se na tom polju angazujete i pripreate staze za narednu sezonu. Nazalost vise od 10 godina se nista ne desava na Bjelasnici, a o Igmanu da ne govorim.
hocel se moc i hrkljus igrat?
svaka cast