Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halal mu pita za to, stop lgbt propagandi
Haha pa jesi ti svjestan sta pricas? Cuj halal mu bilo, a covjek ne želi Muslimane u Europi 😂 pa prvi bi ti bio uklonjen iz Mađarske l3vatu
Nisam ni na jednoj strani jer obje strane idu u ekstreme. Jesam za slobode i za slobodu govora, ali mislim da govor mržnje treba biti zakonom kažnjiv. Ali problem je to što je Orban naklonjen diktaturi i što bi Mađarsku predao Rusima na prvi metak - samo da vlada, pa makar i kao Ruski kućni ljubimac.
Ima pravo da cuva "krscanske korijene" kao sto npr Erdogan ima pravo da cuva islamske. Svakom svoje. Sve sto govori je istina a to tvorcima politicke korektnosti, masonima i ostalima smeta. I Klixu naravno.
Talibančine brišu komentare! Fuj!
Korjen je nesto iz cega se raste a krscanstvo je izraslo iz paganstva, tj Orbančiću ti si pagan pa lakse malo s vrijeđanjem drugih vjera a što se tiče pederluka to si u pravu.
da on nekad pogodi da
Nije baš da ga podržavam, ali ova mu je pametna
Tako treba Orbane ne daj im
Tako je i Mladić branio "kršćanske korijene Evrope" u Srebrenici i "nije im dao na tradiciju"... Bravo, BosnianPhantome!
Ako mu ne odgovara EU politika zasto ne kaze "idiot u pm napustamo EU"
LGTB ofanzive? Ima svega. On i Erdogan imaju isti jezik... Možda se dogovore oko vjerskih vrijednosti. A bosanski nije ni turskofinski niti ima šta genetski zajedničko sa tim sibirskim narodima. Samo u Sibir nazad...
Čuj, turkofinski! :D Pa vi ste puno bliži Turkijcima od Mađara.
Sve što je rekao pogodak u sredinu a sad samo da vidimo kako se Briselaši prpinju na zadnje noge 👍🤣
Nije da ga obožavam, ali za ovo mu kapa do poda.
Ništa nije rekao pogrešno.
Bilo bi lijepo kad bi neki od "branilaca kršćanskih vrijednosti" pročitali Bibliju, vjerujem da bi se šokirali. Svi moderni desničarski populisti su na tragu masovnog ubice Andersa Breivika koji je pošteno priznao da je za njega Isusova poruka "jadna", a da je za njega kršćanstvo u stvari sila koja je omogućila bijeloj rasi da savlada tamnopute divljake.
A Huxit?
znaci u gbt skupini nema krscana. zanimljivo 8)
jos da zastitite djecu od tih krscanskih korijena