Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje vam je da snizite cijene za studentske i ostale kupone cobani jedni seljacki, a karta nek izgleda kako hoce, ja je ne kupujem, pa taman propali, zasto ne dozvolite malo konkurencije, pa bi vidio snizenja, ZIVIO CENTROTRANS:)!!!
Mudro zboris buba. Slazem se.
Pametnije bi bilo nove trolejbuse da nabave a za dizajn karti nije frke poslije..koja glupost Boze mili!!
Ja necu kupiti kartu sve dok bude ista cijena za gradjane koji se voze od prve do zadnje stanice i za gradjane koji se voze 4,5 ili manje stanica!
ma boli nas za dizajn karte,sta je sa cijenama,izmijeniti cijene nebi bilo lose npr. jeftinije cijene bi nas mnogo vise obradovale i zainteresovale!!!!!!!
Ja je opet nikad necu kupiti dok su ovi ljudi u Grasu!
kad ce GRAS konacno shvatiti da hitno treba uvesti vremenske karte? koje ce vaziti recimo 1,5 h od momenta upotrebe, ali za sva prevozna sredtsva na istoj liniji na kojoj je karta prvi put upotrijebljena... to je jedan od nacina da se priblizimo evropskim standardima, a ne da se nasi gradjani pljackaju visokom cijenom karata ili nepotrebno dovode u neprilike zato sto nisu ponistili kartu zbog jedne tramvajske stanice, a imaju namjeru presjesti na bus...