Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Mr. sci. Siniša Skočibušić, dr. med. je specijalista infektologije i subspecijalista intenzivne medicine sa Klinike za infektivne bolesti, Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, a takođe je i ravnatelj Centra za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Mostar.“ Nema nekih afera, moglo bi ovo i izaci na dobro, posebno ako covjek zna da radi svoj posao, a ne kao onaj Pehar izgubljen u vremenu i prostoru.
Siniši sa nosa
Lijepo napisano, motivisano.. ostaje da vidimo.. Sretno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jaca veza od ove izmedju SDA i HDZ je samo ona u cosa nostri
A najjaca je između nase stranke i hdz,jer su im oni izabrali Kordica za načelnika Mostara
kada SDA imenuje onda nema jel Srbin Hrvat, Bosnjak ...nema onda problema kao sto ima kada Forto i trojka imenuju ???
adisu tebe nasli alahati damije znat.znaslise podpisat utu knjigu tuj.sramota
Jel opet majorizirani Hrvat?
srbi uzeli sve funkcije
10% gradjana BiH, hrvatske nacionalnosti na 50% funkcija i onda Covke prica o bajakma, malo mu.. Dok Bosnju trazis magnetom u opstinama po Banja Luci i Hercegovini
MOLIM SVE DOKTORE,POLITIČARE,DIREKTORE,MINISTRE,STRANAČKE LIDERE,ITD...........OBJASNITE NARODU--ZAŠTO SE NA PLATNIM LISTAMA ODBIJA POVEĆA SUMA ZA SOCIJALNO,A NAROD OPET SVE PLAĆA IZ SVOG DŽEPA,KADA IDE DA SE LIJEČI....AMA BAŠ SVE PLAĆAMO SAMI,PA ZAŠTO SE TO ODBIJA
Valja preuzet odgovornost kada krenu nus pojave.
HAHAHAHA
Molim da se sto prije provjeri diploma Sebije dok Bakir nije dao hrvatima entitet da mu zavrse zeni diplomu u Zagrebu..
@selamasimje ja ne znam ko se usudio pokrenuti taj val provjere diploma, ostat’ cemo bez politicara, doktora, opstinara.Konakovic najbolji primjer, kaze za 15 dana semestar zavrsio, pa to nema ni na onim privatnim fakultetima.
Ovi ugrozeni nemaju Ljudstva koliko bi Funkcija mogli zauzeti.Al eto ako je sposoban naka mu je sa sricom.
Ljepo je vidjeti kako SDA HDZ ljubav cvijeta....srebrni pir smo vec proslavili