Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuu, sad će faktor, stav i saff nešto izmisliti o Magodi. Garant je negdje jednom rekao republika srpska umjesto manji bh. entitet. Naravno, po njima je to dokaz da je osvjedočeni neprijatelj Bošnjaka.
Pa čovječe zar su i ovo imali besplatno Fuj
@Mileva38 Bog samo zna sta sve imaju besplatno. Uostalom njihova parola je jbes platu ko to zivi od plate
Jel moguce, da ima nesto i pozitivno za procitati ovdje.
Sto si vratio na sefovsko mjesto lika koji vam je u alkoholiziranom stanju slupao masinu? Cini mi se da je sa Suda doslo rjesenje da je KRIV i bio je otpusten radi toga, a ti si ga vratio na rukovodece mjesto. Ne pravi se fin vise nego jesi.
Svaka ti čast. Gledaj da obezbijedis djeci koja nemaju uslove da dođu na planinu, a ne da naši dragi političari imaju još i besplatne ski karte.
A otkud to da politicari imaju besplatne ski karte? Najvece plate u drzavi i u regiji, a besplatno skijanje. Kakvi su to cigani, teske ljudske bijede!
To ni komunisti nisu radili. Krmci nezasiti!
Majku im lopovsku, pa sta ce im plate od 5-6 milja ako nigdje nista ne placaju????
Potez godine! Ako ostane dosljedan, treba ga nakon ZOI-ja u neku drugu instituciju da uvede reda. Naravno, sam nece moci i bit ce mu potrebna podrska...
Spavate li mirno vi sto ste glasali za zeleno?
Možeš li kako oporezovati one luksuzne apartmane i one Melihe Alič koji su plačali kv.m 16 km...........
Evo zaštu su SDP-ovci drugačiji! Jednaka prava za sve. Svaka čast!
Pa dobro - Keno. Gdje će tebi duša? Sada će pačenici sa državnih jasala morati da se parkiraju kilometrima daleko od svojih vila, apartmana ili omiljenih Hotela ( u kojima im je sva guzo...a). Treba im oduzeti i one kartice koje vješaju na šajbnu auta i imaju sve prioritete??? Kome vidite da to ima na autu - slobodno mu rasturite šajbnu, nije kažnjivo!
Hahahaha ukinuo u junu na plus 30. Ovo je samo čisti populizam nazalost.
Bravo
Ne znam po cemu treba da imaju to sve kada vec imaju dobra primanja mogu sebi priustiti!! I jos da ukinu godisnje parking naljepnice koje u kantonu dobiju i naravno neki od njih prodaju gazdama nekih radnji po gradu bilo bi super!!!
svaka cast, a sad samo ocistite staze od kamenja i napravite jos najmanje dva sestosjeda