Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je istina živa. Mene je Maksić (žvaljo) sa cum-a sa slomljenom nogom i hitnom operacijom poslao kući. Kaže šta ću s tobom?! Hajde ti kući pa u ponedjeljak dođi na prijemno na ortopediju. A bio je četvrtak! Avaj agonije moje i poslije... tri sedmice čekam na hitnu operaciju ali o tome neću ni pisati bar ne sad. Eto kako se definiše put pacijenta u urgentnim uslovima ---------> pošalju te kući
Deinitivno gore je stanje na uUKCS nilo haoticno. Ali kljucni razlog za to je Gavrankapetanovic i MEsihovic, ohrndale komunnjare a i veliki broj doktora koji je naucio u onom sitemu da samo pije kafe uzima mito i daje sestrama da sve rade. Korupcija je u onom sistmeu usla kroz zdravstvo. Meni je ok ovo sto Seka radi npr. bez obzira volio ja nju ili ne i sta mislio o njoj i vreci zlata i svasta nesto. Zdravstvo se uredjuje. OVaj Kravic je vrhunski lik znam ga licno i cestitam mu na ovome.
@nermicTZ nemoj misliti ni za jedan trenutak da je slucajno sto Dodik bali ovliko bjesno zato sto je Merkelova rekla neki dan u Parizu da je ova koalicija predvodjeno jakim bosnjackim blokom napravila značajan iskorak najveci u zadnjih 20 godina. Ne osjeti se to, ali to je naprosto tako. Stvari idu naprijed. Fahraon tu djeluje kao neka vrste faktora uvezivanja jer bi se inace ovi samo kačili i svadjali ali SBB nekako tu stalno miri i stvari idu naprijed. To su cinjenice. To smeta dodiku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u nas "direktori" i politicari glavne face
Iskustvo sa bolnicom Jezerom -Kao trudnica otišla sam tamo da radim nalaz CTG i doktor koji me je pregledao zaključio je da se zvog manjka plodne vode hitno mora izazvati porod te preporučio hospitalizaciju. Otišla sam kući da uzmem stvari i javila se u bolnicu. Nisu me primili, poslali su me kući. Dva sata nakon povratka kući morala sam zvati hitnu jer sam počela krvariti. Hitno sam smjestena u Opću bolnicu i tamo imala vrhunsku njegu. 2013 godina
Slika SARAJEVA 2018: 1. Vozite se kolima jer su kolacija SDA-SBB uništila GSP ! A šta ba sa onima koji nemaju za kola ? Pa majku mu valjda imaju za taksi, a osim toga NAJVJERNIJI su glasači SDA !! 2. Zdravstvo je propalo i prihvatizovano a uslugu plaćate ko u TOkiju, San Francisku ili Londonu 3. Sarajevo je radi saobraćaja krntija postalo najzageđeniji grad na svijetu. Srećom Fahro ima vilu u zelenilom obraslom predgrađu, a Zlaja i Bakir dišu u ozonom i krvlju šehida natopljenim Poljinama !!
ZAAAAAŠTO pobogu ? ZATO JER STE VI TO TRAŽILI. ZATO PAMET SADA U OKTOBRU. Eh da je pamet do izbora ko nakon izbora, ĐE BI NAM KRAJ BIO !!
u sarajevu bi trebalo zabraniti automobile uopste, nema potrebe za njima apsolutno sluze samo tatinim i maminim sinovima da se qurce i vade mast vecini naroda koja prezivljava. Od Ilidze do Bascarsije nema ni 10 kilometara, to je pola sata lagane voznje biciklom. Vidio bi kako bi se putevi rasteretili i kako bi se smanjilo zagadjenje vazduha.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Novi direktori, paljevine automobila po starom. Ne propuštaju ni za BAjram ! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=26674
navodno su neki i zivotom platili to vase uhodavanje.
Čim se ,bilo šta ,piše o zdravstvu odmah pod udar mnogih dolazi gospođa izetbegović. Imam dojam da se iz pojedinih krugova stranke SDA plasiraju negativni komentari na račun gospođe Izetbegović. Smatram da treba dati šansu pomenutoj gospođi, pa tek davati sud o njoj, pozitivan ili negativan. Pitam se zašto niko ne komentariše direktore drugih javnih firmi nego samo gospođu izetbegović .Evo , recimo u komunalnom Rad sadašnji direktor je na toj poziciji već 16 godina i niko ne piše o tome.
Pa u ovom clanku ona nije uopste pomenuta i ne znam po cijem nalogu je ovdje forsiras.
@vejsilo pažljivije čitaj sve komentare.
Đabe sve bez koverte nema fajde ko god da dođe
Samo vi pričajte i ne radite ništa.
pročitah "diktator" od "direktor" ;)
@bookirizmetbegovic kako nisam... valjala sam se od smijeja ;))
@EvilWolff yebo ti vlah matter
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Prioritet je da si marioneta SDA-SBB , da radiš Šta ti se naredi!!
Prioritet SDA-SBB je uzeti sve pozicije. Udruzeni lopovski poduhvat.
Samo naprijed koalicijo. Razyebite jos ovo nesto malo sto je preostalo,ako ima ustvari ista da je ostalo a da niste razyebali :D:D Novi slogan koalicije SDA-SBB - "razyebimo do kraja"
Dug Šanke MEsihovica za godinu dana rada komunista- 110 miliona! Aferim komunjare :D
Nakon 5 godina komunjara, dragi Allahu samo nemoj da nam se opet vrate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isisaj jos neku mudros iz sultanijinog supka.