E ovo je istina živa. Mene je Maksić (žvaljo) sa cum-a sa slomljenom nogom i hitnom operacijom poslao kući. Kaže šta ću s tobom?! Hajde ti kući pa u ponedjeljak dođi na prijemno na ortopediju. A bio je četvrtak! Avaj agonije moje i poslije... tri sedmice čekam na hitnu operaciju ali o tome neću ni pisati bar ne sad. Eto kako se definiše put pacijenta u urgentnim uslovima ---------> pošalju te kući
Deinitivno gore je stanje na uUKCS nilo haoticno. Ali kljucni razlog za to je Gavrankapetanovic i MEsihovic, ohrndale komunnjare a i veliki broj doktora koji je naucio u onom sitemu da samo pije kafe uzima mito i daje sestrama da sve rade. Korupcija je u onom sistmeu usla kroz zdravstvo. Meni je ok ovo sto Seka radi npr. bez obzira volio ja nju ili ne i sta mislio o njoj i vreci zlata i svasta nesto. Zdravstvo se uredjuje. OVaj Kravic je vrhunski lik znam ga licno i cestitam mu na ovome.
@nermicTZ nemoj misliti ni za jedan trenutak da je slucajno sto Dodik bali ovliko bjesno zato sto je Merkelova rekla neki dan u Parizu da je ova koalicija predvodjeno jakim bosnjackim blokom napravila značajan iskorak najveci u zadnjih 20 godina. Ne osjeti se to, ali to je naprosto tako. Stvari idu naprijed. Fahraon tu djeluje kao neka vrste faktora uvezivanja jer bi se inace ovi samo kačili i svadjali ali SBB nekako tu stalno miri i stvari idu naprijed. To su cinjenice. To smeta dodiku.
Prikaži sve komentare (75)