Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I, sta ce se promijeniti na FF s dolaskom novog dekana? Hoce li se promijeniti stare prakse? Hoce li studenti opet svjedociti drami prilikom izbora asistenta, koji na FF odavno nisu oni koji su najbolji? Najbolji odlaze dalje na Sveuciliste u ZG, da bi ostavili mjesto podobnim.
Cestitam profesore! Ne znam da li citas Klix i komentare, ovdje medju komentatorima ima bar deset boljih od tebe za tu poziciju, samo da znas. Nema njih nigdje u javnosti, skrivaju se iza nickova, al su jaaaako pametni vjeruj mi. Mozda bi ti i bili konkurencija samo da su zavrsili fakultet. A nisu zavrsili fakultet jer su pali na prijemnom, kazu trebala stela... Interesuje me da li postoji vijest koju ovi komentatori ne bi okaljali?
Nadam se da si dobio ekstra kolut salame za svoje budalaštine. Čovjek je nestranački koliko je to i npr Slavo Kukić. Ili kao što su članovi CIK-a nestranačke osobe. Postoje neke pozicije gdje se u svrhu određenih političkih ciljeva ili čak i pravnih normi, postavlja stranački vojnik koji naravno nije član te stranke. Nedavno smo gledali taj cirkus u Sarajevu sa jednom botinom koja je kao pristupila SDA "iz inata" nakon što je smijenjen sa položaja
@Klixonja: Ja, i? Gdje vidis da sam tvrdio da ima ili nema ikakve veze sa SDA? Ja sam pratio rad ovog covjeka, i svjedocim njegovoj sposobnosti za funkciju koja mu je povjerena, svejedno mi je da li je blizak ovima ili onima. A ti "pametni" drugi put se drzi teme razgovora, vidim da ti se SDA prikazuje gdje god pogledas.
prodani bosnjo i historija ne idu bas skupa
Hoće li i ovaj uhljebiti sve do sestog koljena kao Fočo i Komšić? Ljudi su doveli sinove i kćeri da predaju iako su im kompetencije kao bilo kojoj radnici u Konzumu sa SSS... Degradirali su cijeli UNSA
Kad se sjetim da je nekad asistent bio stariji od danasnjih dekana.
Izgleda kao da ima 57, nesto mi previse ozbiljan
Lik je doveden za ruku iz instituta za historiju, toliko o njegovom integritetu. Doduše, kao i svih sa filozofskog fakulteta i odsjeka za historiju, jedini gori od njega je Husnija, a to je tek druga priča.
A šta si očekivao od omladinca SDA. Naravno, vjerujem da je "nestranački" došao na mjesto dekana, ali i treba nam se keslati u lice kad su to radili i oni koji su SDA prozivali zbog toga, a i sami su vodili fakultete i svoje domene bazirali na stranačko uhljebljenje i političko djelovanje. Brzo će se ovaj snaći koja god stranka bila, ali meni su nejasni ovi što nemaju nešto specifično od toga a podržavaju taj koruptivni sistem ili prodaju svoj glas za dvije kese u Hošetu