Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas fin avion,steta sto nisu dobili airbus a320 ili a321,imaju dosta veci kapacitet ali i ovo je extra pozzz
Sve je to fino ali me interesuje kako ce da poleti kad se SRBSKA odcijepi kao suverena multietnicka drzava
Koliko je miliona eura u gubitku kompanija, drugo cuj Recica direktor kompanije ce jednog dana odgovarati za zloupotrebu i pronevjeru.
Standa.rdno, p.rvih 10 k.ometara su o t.emi, a o.nda nacio.nalna prepuca.vanja. Mis.lim d.a tre.ba tu.ziti ov.aj s.a.x j.er se ovd.je. s.iri mr.z.nja...
Kad već pitaš...u vrijeme dolaska Turaka u Bosni je već uveliko bilo u toku POSRBLJAVANJE i POKATOLIČAVANJE Bogumila. Preostali nepokatoličeni i neposrbljeni Bogumili su primili islam i tako danas imamo ovo što imamo. Veoma mali broj Srba i Hrvata u Bosni su to i u svojim korijenima, samo što je višestoljećna agresivna politika sa istoka i zapada učinila svoje. Ima tu crnogoraca, rusina, ukrajinaca - svi \"samo\" pravoslavci a postadoše Srbi. S druge strane poljaci, česi, austrijanci - svi oni postadoše Hrvati.
@prolaznik Ne laaj keru!!!!!!! Nisam nikakav srbin i zaboli me za njih. Valjda si u stanju da pretpostavis ko sam ali sumnjam. Ja ne natezem ni na jednu stranu i moglo bi se reci da sam apsolutno neutralan i nepristrasan ali poznajem istoriju Balkana i iznosim cinjenice ponukad pisanjem Mackice i ostalih macaka i macora. Zasto BiH kao drzavu ovakvu kakva je sada ne priznaju dva od tri njena naroda sigurno ima neko objasnjenje i ja ne nastojim da to branim ili opravdavam samo hocu da iznesem moguci razlog te vase nesloge. Mislim a i znam da je ova vasa zemlja dozivjela mnogo vece izdaje od ove danasnje. Sjetimo se turaka i tog vremena i pitajmo sebe ko ih je i kako docekao i ko im je lizao skute a danas bi da vedre i oblace.
MUBAREK.......
VOZITE SE BIH AVIOKOMPANIOM UGODNO I SIGUTNO! \" KO VISOKO LETI , TAJ NISKO PADA \"
stalno lazu . Stave da je let za Cirih sa airbus-om , a ustvari napune dva ATR -a i tako non stop...dokle vise ????
@ ferenc: ma sta ti pricas mat_er ti tvoju povrsnu. od koga ste vi primili tu po_ganu vjeru? vi ste se eto uvijek kao takvi rodili..ako ima vecih izdajnika nego srba a i vi to znate. \"zaboravili kralja\".. _eb_ao ti kralj sestru mrtvu. sto ste htjeli da u bivsoj YU svi rade za vas a vi da tlacite jer ste bili najbrojniji. majku li vam odvratnu, smrdljivu.
@Ferenc Nemoj sad ti, da idemo po onome, ko je stariji, jaje ili pile, ili, zasto je pile preslo ulicu???? ps Mogu ti reci da, treba imati mu*a i reci DOSTA svima onima koji idu protiv Bosne! U nasem slucaju (BiH) ne vidim krivca u Srbiji i Hrvatsku, vec u nasim NESPOSOBNJACIMA koji glume patriote!
Mackice sta mislis o turcima i onim koji nisu voljeli svog kralja,... kraljicu, svog vladara, svoju zemlju,...vjeru vec predjose na njihovu tursku stranu i ostavise bracu na cjedilu? Sta mislis o toj vrsti izdaje i jeli po tvom misljenju vece ta izdaja od ove koju vam priredjuju srbi i hrvati u BiH
@Pitac Za Jugoslaviju, znam da smo je svi voljeli, ali za neku tz r. srpsku, znam da niko normalan NE voli genocidnu nakazu!
@Mackica A ko ti je rekao da Srbi ne vole R.Srpsku? Ili da nisu volili Jugoslaviju?
@Radovanje Zalosno je kada ljudi (kome su pra djedi) rodjeni u jednoj zemlji NE vole tu istu....A smijesno je kada \"vole\" drugu, sa kojima veze nemaju....samo vjeru! To ti isto dodje kao da se osjecas Bugarin ili Rumun, jer su i tamo PRAVOSLAVNI narod! :-))))