Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam na Bjelasnici jada i cemera, kako se godinama nista ne radi na unapredjenju ponude, osim sto se "eliti" dozvolilo da izgradi zgradurine s apartmanima...jedan ski lift, 4-5 restorancica s elitnim cijenama, parking naplacuju gdje stignu...20 godina nikakvog pomaka...
Muslimani i ekonomija, napredak ili skijanje ne idu zajedno.
Jahorina je mnogo ljepsa i uredjenija, na bjelasnicu idem samo ljeti. Volio bih da i Bjelasnica napreduje ali dok ne propadnu nema od toga nista...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nije bio ofsajd.
U iščekivanju sezone izletnici čistili snijeg
Odlicna je jahorina. Za djecu i beogradjane. Ima odlicna teleca corba od svinjetine. Kakva god da je nema mi puno drazih mjesta na svijetu od Bjele.
ja obožavam planine. sve jedno mi gdje se nalazi. pogotovo lagana šetnja + dobar fotoaparat za pejzaš, životinje, i škrte zimske biljke.
jahorina je BiH ljepotica al je prisvojili sebi. nije bilo ratnih dejstava. dok su ti isti razrusili Igman, Bjelasnicu itd.
tacnije chete sve pounistavali
ko mi je dislajko nek mu napada 3 m snijega hihi
"SANjKE"
Uživajte konji u ljepotama ove države što nam dade ovako lijepe planine i rijeke a mi ih neznamo iskoristiti a za ove konje što hržu nacionalno jedite govna konjska sve pare koje dođu su dobrodošle za penzionere i ostale budžetske korisnike
uzivali u "saNJkanju" eeeee moj novinar
Bilo bi lijepo da ima redovni bus. Jebala vas auta.
Ne daj bože da ko drekne:Alahu ekber:))))))
Jasenovac <3
Gdje je Adila?
Sanjkanlje ...od rijeci sanke ha haaaaa...bem te zivote
Nikad se nije govorilo sanjkanje, sad počelo od kvazi građana. Ja otkad znam za sebe uvijek je bilo "Sankanje".
Četnička ljepotica...jedan je MudžahEdin Džeko!
Studentima je najteže gledat ove slike
Samo da podsjetim : Gotov rat prije 20 godina. Jahorina je bosanska ljepotica i uistinu turistički raj, da sam u prilici otišao bih i na Jahorinu, što da ne?