Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra organizacija nema sta !! kao i sve u ovoj drzavi ! .. treba i novu i staru isjterati i staviti kralja:)
Aha.. ne boli vas Vlada već dogovor dvije hrvatske stranke da se s Hrvatima više NEĆE omlaćivati ko dosad..
Treba ostatak vas\" Hrvata\" skupa sa smrdima iz rs iseliti pa napraviti pravu etnicki cisti drzavu po uzoru na susjede Hrvatsku i Srbiju.E onda praviti drzavu kako treba a vi pravite s.ranja u maticama.
Slažem se,dosta više b_alinluka i b_a_lijica u BiH...ovdje ne mislim na normalne muslimane koji su većina
Staru treba procesuirati i atvoriti bandu lopovsku koja je mandat potrosila i dobre plate naprimal a nista uradjeno nije osim sto se povecala administracija i sto su novi nepismeni SDA i SBiH stranacki podobnjaci uhljebljeni na drzavne jasle