Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prozirne kutije? pa ovo ne SF, zvjezdane staze na aparatima :)
predlazem da na izborna mjesta postavite bacve u kojima ce goriti vatra u koju cemo odma ubacivati listice
@OlovnaKisa usuto se jer su mu rekli da se usuti, vidis da se opet veliki i neki mali dogovaraju preko nasih ledza, a nasi "lideri" su po godisnjim dok ovi kuhaju manistru.Granice, son fon isl. Gdje su nasi izaslanici da zastite nase iterese? Ili su i njima mozda za dukat rekli da se usute!? Ummmm
Dobar članak.
Rijesenje je u bojkotu glasanja za izbor predstavnika, treba srusiti sistem stranaka i uvesti gradjanski voting, sve rijesavati putem referenduma
Zbog crvenih olovaka navijači źelje neće glasati
ETNICKA SLIKA IZBORNE KOMISIJE CIK-a TREBA DA ODRAZAVA ETNICKU STRUKTURU STANOVNIKA BIH IZ POPISA 2013. AKO NE, ONDA SU IZBORI LAZIRANI! NE MOZE PRIPADNIKA POSRBLJENE I POHRVACENE MANJINE U IZBORNOJ KOMISIJI BITI 70%, A PROCENT STANOVNIKA BIH KOJI SU POSRBLJENI I POHRVACENI ISPOD 40%. ETNICKA STRUKTURA SVIH INSTITUCIJA BIH SE TREBA IZBALANSIRATI DA BUDE IDENTICNA PROCENTUALNO ETNICKOJ STRUKTURU BIH STANOVNIKA IZ POPISA 2013 NA NIVOU BIH!
U SUPROTNOM, GOVORIMO O IZBORNOJ PREVARI I TO ONDA TREBA DA RJESAVA TUZITELJSTVO, POLICIJA ILI VOJSKA AKO SITUACIJU ZAHTJEVA.
J ebiga, tako nekako dodje.
Nadrealisti su za ove izmislili svijet
Moj prvi rodjak je u SDP a navija za SDA, ja ga potam kakve su to igre a on mi odgovori : e to je politika, nezamaraj se stim kad neziviš od tog “. Nista mi nije jasno al hvala bogu da nezivim u toj drzavi.
Haha, dodik i bakir vec izplanirali kako ce falsifikovati izbore, posadili svoje ljude u zajednicku kontrolu, koji su FOL u drugim strankama. I opet isto ce biti
TUGA I JAD.UMJESTO DA SE KORISTI ELEKTRONSKO GLASANJE UZ VIDEO NADZOR NAS VRACAJU 2 VIJEKA UNAZAD SA PRIMITIVIZMOM GDJE SE UNAPRIJED POBJEDNIK ZNA
PA NARAVNO DA CE HADZIABDICKA KORUMPIRANA BITI PROTIV KAMERA JER KRADE IZBORE, POKRALI SU IZBORE U STOLCU I PONOVO CE.
Banda bili banda ostali !!!
Članovi biračkog odbora ovlašteni da crvenom hemijskom koriguju listiće. “Ne valja ti to što si prekrižio, ovako je bolje...”
Politička nepismenost by Bertol Brecht „Najgora od svih vrsta nepismenosti je politička nepismenost. Politički nepismena osoba ne čuje, ne govori, ne sudjeluje u političkim događanjima. Ona ne zna da troškovi života: cijena graha, ribe, brašna, stanarine, cipela, lijekova, ovise o političkim odlukama. Politički nepismena osoba je toliko zaslijepljena da ponosno govori kako mrzi politiku. (vdi nastavak u komentaru)
Ta osoba ne zna da se iz njegovog političkog neznanja rađa prostitucija, napuštena djeca i najgori od svih lopova – loši političari, korumpirani i potkupljeni od strane lokalnih i multinacionalnih tvrtki.“ – Bertol Brecht
Cujte ovo: "Kada neko ima dovoljno novca da biračima plati da glasaju za njega, da kupi mjesta u biračkim odborima, da podmiti posmatrače, članove biračkih odbora i izbornih komisija," itd itd. Ne moze se kupiti nesto sto nije na prodaju! Ako narod ne izadje na glasanje ili jos gore - prodaje svoje glasove, onda narod aktivno ucestvuje u laziranju izbora.
Znaci opet da je narod izabrao svoje predstavnike. Ko prodaje svoj glas je isti ili jos gori od onoga koji kupuje te glasove. Onda ili cutite i trpite ili izadjite na izbore i aktivno ucestvujte da izbori budu fer i posteni. Bunite se zbog plasticnih kutija a da vam nisu donirane ne biste imali nikakve. Lopov prvi vice "Drzte lopova!"
Gledaj ti njih...po 3milje treha..sluzbeni telefon..sluzbena vozilica..jos ima obraza od rodbine sipa rezervoare...i sad izmislili toplu vodu..narode oni nas podjebavaju,,a vi kako hocete
Pa dajte i zelene listiće da bude zastupljen “nacionalni ključ” i na izborima. Crvene i plave olovke i zelene listiće i svi problemi rijeseni . Gdje mi zivimo i kakvim glupostima nam samo mažu oči .
DOK GOD CIK NE BUDE PROCENTUALNO ODRAZAVAO IDENTICNI ETNICKI OMJER POPULACIJE BIH KAO SA POPISA 2013, IZBORI NISU LEGALNI, FER I POSTENI, NEGO UKRADENI. MOLIM DA CIK U SVOM IZBORNOM SASTAVU IMA 58% BOSNJANA, 28% VLAHA, 11% KATOLIKA I 3% OSTALIH! MOLIM DA CIK NEMA 66% CLANOVA PRIPADNIKA MANJINA JER IH NEMA NI PRIBLIZNO TOLIKO U POPULACIJI BIH.
@Doin nidi ti fobar druze. Tebi je 28+11+3=66?
@KrajisnikPrgavi Jesi kao quuurac glup. Idi cisti gofna, za vise nisi sposoban.