Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hota ukida centre za djecu sa poteskocama, jer povecava direktorima plate a djecu s poteskocama nek uce mame
Mi u školi imali interaktivnu tablu (to tad bio novitet) i nisu nam dali da je koristimo da se ne pokvari. 😂😂
Koliko se hajrovalo na tenderima za opremanju ovi kabineta i pitanje koliko ce trajati oprema koja je nabavljena to niko ne pita. Svakako je pohvalno ulaganje u obrazovanje. Ali nije stvar se hvalisati opremanjem kabineta jel se u normalnim drzavama to podrazumijeva. Nego na kojem nivou je to obrazovanje dovoljno je reci da smo po svim analizama na Evropskom dnu. U tome je barem sto se tice Ks i zasluga ove nesposobne ministice.
Bravo!
Al opet skoro sve u Sarajevo, a mi ostali kantoni kao da ne postojimo.. ostat ce drzava izgleda samo Sarajevo, ovo ostalo snalazi se ko zna i umije
Kakva je korist kad nastavnici i profesori čast izuzecima veze nemaju a i mrsko im.
bravo