Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je sa solarnim
Eto sanse da se slika nacelnik opcine Centar...
A da bi sjeo na klupu, moraš prvo stati u travu. klupe na odklapanje nisam vidio ni među kulturnim nacijama u evropi, a naši koji su u stanju ambos razvaliti, dobiše klupe osjetljivog kvaliteta. Ja im dajem godinu dana... Treba dizajneru dodijeliti neku nagradu za ovo.
Klupe će lijepo izgledati dok na njih ne dođu grde reklame. A volio bih čuti koji su to gradovi - metropole uzor, ja ovakve nisam vidio u Minhenu, Londonu, Parizu, Beču, Moskvi, Pragu, Budimpešti, Istanbulu, Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Skoplju, Podgorici, Rimu, Cirihu i u još desetak drugih gradova metropola (one manje neću ni spominjati, ni tamo ih nema).
Lijepo izgledaju. Nadam se da se niko nece izivljavati na njima...
MIslite valjda 16 klupa a ne 16 lokacija..otkud nam 16 parkova...nemamo ih ni 6 u cijeloj BH...