Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi je trenutak za toplovod iz Kaknja, ionako ekoloski bolje rjesenje, pa neka zavrcu koliko hoce
@KorisnickiRacun kako vas ovaj klix dezinformator lozi to je za anale propagande.
U Kaknju je spas!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Moram se sjetiti kako smo u ratu ratovali i branili se od Srba, tražili od Amerike da ih bombarduje. A u isto vrijeme tražili i molili Srbe da nam puste plin, struju i vodu u Sarajevo. Naravoučenije: Ne bode se šukat sa rogatim. Mi smo kao narod žrtva naših lopovskih političara koji nas izlažu poniženjima, koji nam trideset godina pričaju da smo žrtve, a u isto vrjeme oni dakako nisu žrtve i ništa im ne fali ni danas kao što im nije falilo ni u ratu.
@ZagiZu srboslave mani se sarajeva, šajkači nema mjesta u šeheru!
dosao rusi ti drzavu , omalovazava i jos kada stanes u odbranu se ljuti ? Ovo je bruka ako je Rusija super sila i ako je spala na ovako niska prepucavanja sa jednom malom BiH da se po medijma ofira jer je uvrijedjena snasa plakala Kremlju da plin zavrcu. Niko Lavrovu nije kriv sto ga je Dodik natego za dnevnopoliticke igre i napravio magarca od njega iskoristio ociglednu dobrotu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće Džafer i Komšo da budu pametni pa neće susret sa ruskim ministrom inostranih poslova.Zato 50% manja isporuka gasa BiH a vi se građani smrzavajte radi gluposti pomenutih persona.
nisam znao da ste toliko emotivni i uvredljivi.pa vi ste heroji od Obilića do Arkana.
Krme pojede vlastito govno a S-H pojedu Krme, e gdje je sad govno?
Isprdak komentatori nikako da svate da je Sarajevo biser balkana.crknite ruralni meredi.
"kume, ovako ćeš i ti, ali malo sutra!"..........kmeeeeeeeeeeeeeeeee
Polako cvokotat ce te vi dok dodje - , a Rusi zavrnu. Pa nek onda sda nadje rjesenje
prije 2h 41m Ako se vec kurcimo, onda karte na sto i gasi struju koja ide u Rusiju! Velika kolicina struje je u pitanju.Usput, nece vise vidjeti nase jabuke :D hest da imamo mudante
Termalni toplovodi u rejonu Sarajevske sire regije krije rjesenje za vjecni izvor top.ene. PODZEMNI TERMALNI IZVORI i toplota zemlje ispod tih silnih brda, drage Sarajlije.
U nekome buducem dilu Putina i Erdogana, ode Izetbegovic na daleke pute.
Možete vi pričati šta hoćete al od naše sarme nema bolje!
Ako se zainate nećeš imati čime cigaru pripaliti, a kamoli se ugrijati..
Odlično! Tamam da natankujem dva-tri kanistera za rezervu.
Nek genocidaška smlata je podvalila sve ovo danas.
Napraviti vjrtrenjače po BiH planinama, odjebati strane izvore energije
Ma pusti folove.....