Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Novalicu, olaksaj pokretanje biznisa. Sta ste napravili proceduru da treba hiljadu i jedan papir, a svaki treba platiti a cesto i "podmazati".
i ne stariji od 6 mjeseci, ovjeren, kod notara, sa taksom....
Ljudi bi platili papire samo da ih država nakon toga ne pljačka.
kaze covjek naslijedio dugove iz prethodnih vlada..a sda na vlasti 20 godina
Zastoj u reformama je nastao iz razloga sto se nijedna reforma jos nije pocela ni provoditi. By Fadil aka Baketov pijun i nesposobna seoska varalica i prodavac magle na veliko.
U ovako komplikovanom sistemu se ne opstaje. Zamutili kao zaba vodu i cekaju da oni koji nesto znaju iz zemlje odu. Cobanu ne trebaju insani nego hajvani.
Ti si covjek iz privrede, zato su te 'kobajagi' i doveli da 'poslozis' stvari.. moram priznati da si nam svima 'slozio''.. hvala ti, a tu platu od cca 5-6000 KM mjesecno sto ti placamo, nista zato.. zaradio si
foadil je velika neznalica
ovaj budalas tesel tese po svom ;D
Majku vam sdaovsku...
Čak i Srbija je napredovala na listi Ease Of Doing Business po svim pitanjima uključujući i brzinu pokretanja novog biznisa, a nas će ovi SDA paraziti u ponor odvesti. Nabili poreze na sve živo.
Fadile oprosti penzionerima sto su prezivjeli oktobar
privatni bisnis uz vjetar u leda kriminalnih lopova zvanih sda, ako nema njih nema ni biznisa...
lik se ne pojavi u emisiji "Pošteno", gdje bi se susreo sa bivšim premijerom Nikšićem, oči u oči. Zatim nam premijer namjesti emisiju "Odgovorite Ljudima" gdje odgovara na pitanja koja je on dostavio, te optužuje za sve bivšu vladu. Pa čovječe, bivša vlada, u kojoj je bila i SDA koja vlada već 20 godina, je dizala penzije i napravila bruku autoputa, barem nešto. FADILE, NE SERI S DEMAGOGIJOM, gledao sam obje emisije.
shvaćate li Vi da ovaj lik laže
"I premijer Novalić je ocijenio da je Sporazum o saradnji Hrvatske i bh. entiteta Republike Srpske na realizaciji projekta "Snabdijevanje prirodnim gasom krajnjeg kupca - Rafinerije nafte Brod" miješanje u državne nadležnosti." - F. Novalić
Fadile vlast koci biznis ne koci ga narod.Vi ste ti koji odlucujete o nama jos skorom godinu dana
I sta cemo sad Fadile? Da idemo svi iz drzave? Ti samo konstatujes svoju nesposobnost, daj neko rjesenje!
Fadil ne zna kako da provede presudu Ustavnog suda FBiH a da ne naljuti notare...pa sta je ovo vise jel ti notari citav parlament i vladu drze za muda...pa prepisite rjesenja iz drugih drzava...ovakav koncept notarijata ne postoji nigdje na svijetu!!!
Placa li ovaj Fadil Klixu da njegove slike postavljate svaki dan ?