Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jel oni još žive u kamenom dobo i misli da narod vjeruje samo u ono što oni kažu u dnevniku i na stranackim sastancima, pa svima je jasno da je od 25000 zaposlenih bar 22000 otišlo u njemacku, nisu zaposleni u BIH. A ovi programi vlade pogoduju samo privatnicima, jer svake godine imaju po jednog radnika kojeg im finansira vlada, i 90% zaposlenih preko tog programa vlade vraćaju se na biro.
imas porezne kartice i podatke obprezu na dohodak ti podaci su distpni svima!
PITANJE: ZAŠTO ISKLJUČIVO GLUP KOMENTAR MORA BITI TOP?
Aha 40k... al u njemackoj
samo kupusa na vodi, i malo posolit
Usaglašen Zakon o PIO - kakva je to informacija, pa šta je usaglašeno, s kim je usaglašeno... ovaj novalić je šupalj k'o švajcarski sir, kako razumjeti čovjeka koji sam sebe ne razumije.
Ovaj samo prodaje maglu narodu otkako je na funkciji. Te ovo te ono a narod obicni nikakve promjene ne osjeti na kozi. Buranija ode jer ne radite nista za narod vec za sebe. Propast ce vam te robovlasnicke firme !!
Ako planirate ostati ovdje, štedite svoj novac. Radite na crno ako možete, ostatak spremajte za teška vremena koja su iza ugla. Država vas uvjerava da je plaćanje poreza moralno. Vrtići se ne grade, škole i bolnice propadaju. Sav vaš novac požderu uhljebi i korupcija. Svakom markom poreza i doprinosa financirate kriminalni i uhljebski sustav koji vam neće vratiti ništa. Ako se uzdate u penziju, zaista, starost ćete provesti po kontejnerima i javnim kuhinjama
"Broj nezaposlenih je prvi put nakon rata opao za 39.000, sa 391.000 na 350.000." -->Sjedi jedan.
BiH u 2017 napustilo oko 35.000 - 40.000 to je činjenica..
ma samo laži dok ima ovaca biče i vune
Hebo me svak ako je ovaj sekunde normalan
Što reće komšija teško nama sa ovim od KOZA !!!
Spasavaju Bakirovu guzicu friziranim podacima, skidaju ljude s biroa koji primaju vise od 230 maraka na honorarnim poslovima, iseljenike u druge zemlje skidaju sa spiskova, a ostala mjesta su mjesta u industriji koja je rezultat vece potraznje u zemljama EU a ne inovativnosti i efektivnosti nase privrede...
sistem te laze ne vjeruj sta ti kaze
Vid šarenih mikrofona a nigdje zelenog.
Sve nam je bajno i sjajno, odlicno. U FBiH u 2002 godini bilo je zaposleno oko 404000 dok je u 2017 godini taj broj na 460000. Samo jos da vidimo podatke o broju zaposlenih u realnom sektoru kako je varirao od godina, ili je ova cifra od 56k za 15 godina uhljebjenja u javna preduzeca ili drzavnu sluzbu. A ovi programi za zaposljavanje su posebna prica, mislim da su uvedeni samo da bi se opravdala postojanost tog zavoda za zaposljavanje.
Ja kome li ovaj čovjek laže, pa jeli misli da je neko glup ko on i ddbili oko njega. Samo frizira podatke
Federalni premijer Fadil Novalić danas je po snošaju sjednice Predsjedništva SDA potvrdio da je definitivno usaglašen prijedlog novog zakona o PIO očekujući da će njegovim izglasavanjem u Federalnom parlamentu doći do poboljšanja stanja u toj oblasti.
mars lopove,,,varalice,,kome ste vi dobro donjeli..