Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile i tebi telegram saučešća za 10 tak god robije u novom drzavnom zatvoru ,
nek priča ko šta hoće Fadil je za 6 godina povećo penzije 3-4 puta, nije to puno nekima al penzionerima tih 30-40 maraka mnogo znače. Fadil je i nama borcima ispod 57 godina obezbjedio 200-250 stoje svakog prvog. Što se mene tiče najbolji premijer sa djelima
tvoje su misli u malinama medjede jedan
A sto on? On nije država.
Majko mila, neka se i on oglasio. Saće svima biti lakše znajući da on misli...
nikakve moralne vrijednosti kod nas vise ne postoje. zamisli samo ko te predstavlja i u tvoje ime govori, pa taj je vec prevario i samog sebe po ko zna koji put, niti vjeruje sam sebi - a treba da ga vjerodostojnim smatra bilo ko drugi, silovanje beskrakno svega i svakoga, stvarno je sve otislo u neku stvar.
E frljo oci ti se osusile akobogda stalo nekom do toga sta ti kazes
Brao fadle, i nama treba saucesce uputiti kad si nam ti premijer
Ne šalji ti ništa, ne vjeruje ti niko nista znaju za tvoj slučaj
Vjerovatno je i telegram ukr’o od nekog! 😂😂😂
Fadile vakcine🧠🧠🧠🧠🧠
Najbolji pokloni i zabave Doceka Nove godine! Video: https://www.youtube.com/watch?v=h3ZYrdELYOI
Tobe jarabi isti majmun
Dilfa po okicama se da zakljucit losa roba.
Prvo sapun, onda parfem Novalicu
Jel ovo zaspo na pressu! Novalicu svako normalan se saosjeca sa ovako ogromnom tragedijom! Zasto ne ponudite konkretnu pomoc u lijecnickim timovim,timovima civilne zastite....izdvojite malo izbudeta od vasih plata,ovo sutra nas i bilo koga drugog isto moze zadesit..