Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novalic u Vasingtonu. Ovo meni dodje kao Radosav u Minkenu. Onaj iz djekne.
Fadile gdje si nastupo prije Washingtona? Gdje se zalomilo?:)
jel se meni ovo cini, il' je istina da su nasi izgubili
SDA SDA SDA nasi giganti,vodite nasssssssssssssssss
Vidi, vidi, Putinove okice dobacio i do Washingtona...samo ti, lafe, špartaj po svijetu, pa onda zategni poreze, prireze i akcize kad se vratiš, sve na reformskom putu... Daz hi et list juz ingliš ouvr der? Ili je rukama-nogama, jes pliz?
Moraš mu prevest neerazumije te
"20 godina Dejtona – Mogućnosti za napredak reformskih procesa u BiH" Da nije tragično, bilo bi smiješno.
A zasto bi BiH to obavezna bila?????? Ajd da cujem pametan odgovor.
Haahhaha... sta li on ima da kaze u Washingtonu. Smijeh mi sam dolazi kad vidim ko sve dodje do ovakvih pozicija i sjedista visoke politike. Pretpostavljam da ne zna engleski. Fuj SDA fuj Bakir fuj Fadil fuj fuj fuj
Što je naj gore neznaju ni matrnji jezik.
Šojiću, konjino.
Jeli mozda nekoga u ovoj drzavi stid,sto nas ovakva seljacka karikatura predstavlja u Washingtonu? Do duse,ovdje od 1992 vladaju lazne vrijednosti,sve otislo naopako,papci nagrnuli u gradove,pa je ovakav lik pozeljan,za tjesenje slicnih njemu.
Ko u Washingtonu neki manji debili. Ista govna.
Ista govna samo za slijepce,porediti ovoga sa zapadnim politicarima je isto kao porediti Ekrema Jevrica sa Elvisom Presleyom. Do duse Amerika je ekonomski ,vojno u kurcu kao i mi sto smo,pa je sve to isto,dobro si.
Fadile, bolji si čovjek od sve i jednog cio-američkog političara. Reci im da smo vazda bili uz Švabe prije nego cioniste. Put ka EU je prioritet.
te tvoje švabe su kurva cionista