Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad pomisliš da smo na dnu onda se pojavi ovaj smijesni lik i kaze ima još dublje...
Ne njajke fadilJe.......naredna godina je puko prezivljavanje uz kredite mmfa
Premijer Vlade FBiH je također istakao kako još nikome nije jasno kako će se riješiti deficit u penzionom fondu koji iznosi 159.000.000 KM, a situaciju će dodatno otežati povećanje broja penzionera za 25.000.... jednostavno neka vrate pare oni sto su pokrali privredna drustva, sto su pokrali samu drzavu kroz razlicite javne nabavke, putovanja, i slicno, rasprodati imovinu tih lopova pojednostavljeno receno
Dabogda imo uspjeha u apotekama što više..
MOZES DA LAZES SEBE I NEKE LAKOVJERNE, MENE NE MOZES.PRAVNA DRZAVA,ISTE MOGUCNOSTI ZA SVAKOG,LJUDSKA PRAVA U PRAKSI, NE SAMO NA PAPIRU SU GARANT EKONOMSKOM PROSPERITETU I INVESTICIJAMA. U BIH JE NA SCENI: BANDITIZAM, KORUPCIJA,VARANJE,LAZ, RAZBOJNISTVO I KRIMINAL SVAKE VRSTE.TI ZA OVE DEVIJACIJE NEMAS RIJESENJE.
ja kad ga vidim ne mogu wc narednih 5 dana .... mozda previse stegnem kais :)
Sta je ovo samo naslove vidim? I ovaj Klix je sranje tesko.
jel vam fino na novogodisnjem prijemu???
..."bit će poboljšanje poslovnog okruženja"
CITAT: Premijer Vlade FBiH je također istakao kako još nikome nije jasno kako će se riješiti deficit u penzionom fondu koji iznosi 159.000.000 KM, a situaciju će dodatno otežati povećanje broja penzionera za 25.000.
Pogledaj pametnije od sebe. Srpska čim je skupila 200 miliona KM duga ugradila penzionere u budžet ! I za toliko ga i povećala. Sad sa penzionerima nema nikakvih problema. Samo sa budžetom :)) Sa kojim je i ranije kuburila ! :)
nije losa ova vlada
BALAVAC KOJI IMA 18 GODINA PRICA DA NIJE LOSA VLADA....E MOJ SINKO...TAKO MLADOM SU TI ISPRALI MOZAK...VIDI SE DA SI BALAV CIM PADAS NA RIJECI...