Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile jade ofucani. Nisi se ni oglasio fukaro
Fadil je virus sam po sebi!!! Izoliraj se za sva vremena!
Ko se nije oglasio lazovcino. Svaki dan je davao izjavu osim jucer. Prije dva dana je dogovorio grace period sa bankama za obustavu naplate kredita. Ne sjecam se kad je neko vise uradio za gradjane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idiot ... Od 09.03. je zabrana okupljanja a Foodil 11.03. derneči sa 300 ljudi, TREBA GA UHAPSITI ... DEBIL i IDIOT ...
Ni virus neće na njega. Preživio Igman.
Nesto si mi bolestan fadko
Fadile oprosti, samo ovim putem, da se opet sjetim tvojih najmilijih, kad si nam bio pametan i “dernecio” na sastanku firme Igman, pa nas sve izlozio virusu.
Ako je iko ovdje za zatvaranja to si ti Fadile zbog Igmana! Umjesto da zabranis dernek ti jos i uvelicao! Spavas li mirno od corone?
Kažu Fadil kašlje ko sipljiv konj
Inace, odakle tebi pravo da se kreces bilo gdje obzirom da si bio na proslavi svoje firmice? Ti negativan na test? Ko kaze? Opet ti, jel?
Da se ti osjecas vaznijim jer imas dozvolu za kretanje? :-D :-D Valjda ce doci dan kad ces se izlijeciti od kompleksa milom ili silom. Ne postoji nijedan racionalan argument za uvodjenje policijskog sata, jer su ulice u vecernjim satima puste. Dakle, imas li jos neku frustraciju?
e ti treba da odg za Igman
Evo koronaša😩
Proglasite policijski pod hitno,naredite prestanak svih ureda i firmi ci posao nema ama bas nikakve veze sa zastitom od virusa i suzbijanjem istog kao sto su administrativne firme gradjevinske i sl
Da ima imalo stida i srama trbao bi se javno na tv izvinuti svim građanima i priznati daje seljačina neotesana
Zatvoriti Fadila i njegovu bratiju i eto riješen problem
ebo vam vucic i rs mater , prepisujete sve mjere od njih ...
To je trebalo odmah sve pokupiti i u karantin staviti
Moj Fadile rago ofucana. Na stotine zaposlenih u realnom sektoru je danas islo pjeske na posao. Upravo taj realni sektor odrzava grad. Nista nama gradjanima ne znaci sto opstina ne radi ali nam svima znaci sto apoteka,pekara i sl firme rade. Mani se policijskog sata. Organizuj prevoz.