Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Transa kredita predstavlja redovan prihod?!
Pa sta drugo? Ekonomija mrtva a oni ni da mrdnu po tom pitanju. Umjesto da urede Federaciju (ono sto mogu i sto bi morali) tj administraciju kako bi olaksali investicije stranim drzavljanima ,oni ih salju od vrata do vrata nekoliko godina da prikupe papire a admn. cjene vece nego na zapadu.Onda se pitaju zasto nema investicija.
Veoma losa i ne profesionalna ponuda ugostiteljskih objekata turistima ,skoro da i nema ponude za vegeterijance. Nikakva organizacija turistickih agencija u svrhu promovisanja nasih prirodnih ljepota... ne zna se radno vrijeme...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To i jeste problem. Što vi kredite smatrate redovnim prihodima. Idioti. Čime se budala hvali, pametan se stidi.
Da li je moguce da premijer valja ovakve gluposti. "Da nova tranša Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) spada u redovan prihod budžeta FBiH i da je namijenjena za opću potrošnju." Kako kredit moze biti prihod? Iz kakvih prihoda i ko ce vracati ovaj kredit? Ej narode glupi. Opet ce te glasati za iste a za koju godinu kad MMF zavrne slavinu necete imati ni za lijekove i onda ce vam biti krivi Amerika, Evropa, Vatikan i ko sve ne. I vi ce te u to povjerovati. Mars stoko!
Lopov
Novaliću kredit prihod, kao i što mu je skupljanje sadake po donatorskim večerama bolje rješenje od formiranja fondova za liječenje teško bolesnih itd. Katastrofa ko je premijer vlade FBiH. Najgori premijer FBiH ikada.
@kraftwerk Prihod je samo zarađen novac, a nikako kredit. Novalić ne zna osnovne ekonomske pojmove, a premijer je vlade. On ima toliko gafova da bi se mogla napisati knjiga. To što kažeš je vještačko friziranje GDP-a i ti vještački napuhani statistički podatci mogu samo proći kod onih koji nemaju pojma o ekonomiji.
@kraftwerk Lik ne govori istinu, jer govori nešto što nikako nije tačno ni isto i nikada ne može biti isto.
Kriminalac iz sela Novalici
Kredit sa drakonskom kamatom koje ni moje unuče neće moći vratit spada u redovan prihod ? Fodile dušo draga !!
A to mi reci Fadile znaci za budzetlije je ova transa za topli obrok od 20 KM,za regres od 800KM,za rođenje djeteta 500KM i da jos ne nabrajam mamu Vam lopovsku!sve za vaše glasačko tijelo!
ocito se dobro razumije u ekonomiju kad je kredit prihod.uzas
Riznica kretenskih izjava
Pa fadile ti kao neko iz industrije bi trebao znat da postoji i racionalizacija i ukidanje nepotrebnih radnih mjesta.
Znaci treba opet prvo uhljebe najesti i napiti!
Redovan prihod, a kmetovi i njihova djeca da vraćaju, e nema sreće dok se ova bagra ne rastjera usranom motkom, pa na sud, pa na robiju....
insistiram licnu deportaciju u svicarsku,po kratkom postupku ako je ikako moguce
prihod .... ebote koji idiot i seljak...... pod hirno zabraniti sve transe u BIH ...
kao i 3 puna autobusa danas 10.02 iz Bihaća prema Njemačkoj. neka Fadile, neka
Fadile, cerka ti se kupa gola.