Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seoska varalico gdje su obećane plate i doprinosi za one kojima je zabranjen rad?
DaBogda tibra napravila jos 15 naselja u Sarajevu a i hoće akoBogda samo u inat vama ljubomornim dusama. Guzice bi dali za stan bilo gdje pa i u Tibri, ali stalno pljujete jer ste jadno iskompleksirani. Ciglane su jos uzasnije od Tibre po gradnji i izgledu pa ih niko ne pljuje jer vam ne nabijaju kompleks kao novogradnja. Crknite od muke, Tibra ima da napravi akoBogda jos 15 naselja u Sarajevu.
Biće tendera, Fikreta, Fahrudina. Biće nešto i za vas botovi. Radujte se botovi. Niste uzlaud lupetali. Vi glasači, ko vas ...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pitali Fadila - Kako se zivi? A on kaze - Kako se uzme.
Donacije i oprema za borbu protiv covid19 ce se podijeliti nakon pandemije
Aha bice love na pretek danas svi politicari nemaju kome odgovaraju za nerad aplata redovna I oni Niko ne odgovaraju
Aha hahahaha pa jašta će on samo priprema raspodjelu novca ali prvo sebi
Da, ovaj LOPOV iz SDA djeli novce................nikad tako nećemo postati ozbiljna država
Hocemo li podijeliti i onih 10,5 sto si ustekao ???
Fadile, posto si sudu rekao da svaki mjesec dana mjenjas mobitel, .... imam ja jedan HTC mobitel, godinu star... folija na poklon... poslo sam ti slike na mail....pa pogledaj jel paše
ostace upamcen u historiji kao Fadil Dupli Malina Respirator... i sve to samo da udovolji Bakirovoj hanumi... i da se svi ugrade... jadno !!!
Dupli ekzotik. lafo ne zna malinu. lago nas u oci na tv-u. lopov klasicni. obraza nema ni trunke.
Mislis raspodijelite izmedju vas , a kantonima sta ostane.
Bitno je da oni između sebe podijele pare, a narodu kako bude!
ddebolanakaunt vimtista racku az hou ap slišmi je da šaljče.
Vidi ovog hobita 😡 nakon ko zna koliko godina cu izaci na izbora da glasam upravo zbog ovakvih lopina. Umjesto da narod pustite na miru makar mjesec-dva da normalno radi, vi svaki dan po 3 inspekcije saljete. Bagro!
Daj u Sarajevo 80% a ko grebe ostale kantone... Nek crknu
al mogu mislit sto ce ih faja podijelit posteno naravno
Sad ima love za jos skuplje respiratore.