Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista ljepse nego tudjim kurccccem koprive mlatit, jel tako Fodile?
Da nije Fadila, Covic bi postavio svog premijera. A najgori je bolji od lopinasa Covica
Cuj ti mu pomogao a Vucic rekao da ga puste
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
E ja ti riječnika PREMIJERSKI seljačino
Nit si mu ti pomogao a nit si ti insan, korumpirani retardirani seljacki olosu, yebbo te Bakir a ti njega
E cuj ti njemu izraza "insan", Bosnjo tezi nazadluku zato i glasa za ovu nazadnu SDA. Evropa je 300 godina ispred alijinog minder fildzana u kome se jos sluze okupatorskim izrazima i obicajima koje je Evropa i napredni svijet odavno prevazisao ali je to priglupom i nazadnom Bosnji In i Cool
joj odoh se raniti u desnu nogu....
Skromno Bošnjački
Možete li prevesti govor Novalića. Jeli to dobro ili loše.
Ne mozes ti Fodile sebi pomoc.
Mozda mu je i pomogo šta haj znaj, al kako god skontas ne znam kad je imo vremena pomagat Ednu kad je ovaj 90% vremena proveo po ročištima...
Premijeru, interesuje me dokle je HE Vranduk? Kamen temeljac je polozen davno, davno a palo je i slikanje#
A sta je sa ostalom dvojicim bivsih boraca koji se nalaze u srpskim kazamatima???Oni nisu podobni stranacki kadrovi i nisu ni bitni???
Ne razumijem kakve veze premijer FBiH ima s ovim slučajem.
Ja branim svoje ti svoje Mir mir niko nije kriv
Ma kome si ti pomogao, kretenu
Ovi iz sda sve velike patriote a na stolu voda iz RS-a.
Hvalite me usta moja kad nema ko’ drugi!
jao, "evlija" i stalna sudska musterija...
Šta je to on njemu pomogao? Vučić rekao da će ga pustiti i pustio ga. Ovo je jedan od primjera kako se SDA hvali sa nečim sa čim nema nikakve veze.
Insan, gazija u obracanju zvanicnog premijera, koji se vuce po sudovima, kako nas neko podsjeti neki dan. Kakva je ovo onda zemlja? Zar ne bi trebala biti sekularna, a ne vjerska sa tim vjerskim narativom i tudjicama iz Turske? Kako mu je pomogao, kad je sve bilo do Vucica, koji ga je i uhapsio i pustio?