Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novalić bas na svakoj slici izgleda kao da je retardiran
Znači da ima iskrenu facu.
Oprosti Fad*le
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije vam dovoljna opomena "Tuš", hoćete da nas i ovi povale?
Pa ovi su u stanju majku svoju povaliti.. a ne mene i tebe....
da je u pitanju naşa firma u Hrvatskoj, koja je vršila malverzacije jel bi joj tamo u Zagrebu usupali posebna zakonska rješenja? Ili naš zakon služi interesima drugih zemalja? U STEČAJ!!!
a kako li će im Slovenci "izaći u susret".
Kae Bake BiH nije imala boljeg premijera od Fadila😂😂😂
pacov iz septičke............
Poseban zakon nije rjesenje??? Sad ste vi pametniji od ekonomskih strucnjaka u Sloveniji i Hrvatskoj. Sumnjam. Kad Agrokor izvuce svu aktivu iz BiH i ostavi samo dugove i neplacene racune onda ce te pricati drugu pricu. Brinete se za 5 hiljada Knzumovih radnika a ne brinete za 20 000 radnika dobavljaca. Vi ste tu da pomognete dobavljacima a ne Agrokoru.
pa jesil normalan FADILE levate vas na sve moguce nacine..
Nemojte od Fadila traziti ovakve komentare na ovako vazna pitanja kao sto situacija sa Agrokorom i njegova ne likvidnost prema BiH dobavljacima kao i Konzumovo odpustanje radnika.To je za njega VISA MATEMATIKA.Ako vec treba neko kompetentan da to objasni ima u ovoj zemlji nekoliko vrsnih ECC analiticara tipa gospodze Cenic
Ovi zaista rade za komsije i one sa istoka i one sa zapada...na stetu Bosne
povjerenika i sest savjetnika
Ako Fadir to rekao ondak je to tako i nemere drugacije.Ejdovale i Alahemanet
ako se ova podoba bude pitala ode sve u pm
kad će početi rasprodaja u tržnom centru Konzum?
neka malo spuste cijene pa će im i narod pomoći.
ove izjave podcjenjuju nasu inteligenciju, ili mi podcjenjujemo njihov bezobrazluk. Naucnici se trude stvoriti moguce od nemoguceg, a "nasi" politicari stvaraju nemoguce od moguceg. "Oni koji svojim bezobrazlukom I glupavstinom miroljubljivu revoluciju naprave nemogucom, ce nasilnu revoluciju napraviti neizbjeznom."
Kad ga vidim, mrak mi na oci pada
Pa otpusteni ljudi danas i juce iz Konzuma,niko nema pojma koliko ce ih na kraju biti,danas evo 40 Ne zna se ni hoce li otpremninu dobiti i zasto su otpusteni.Ne znam o cemu prica ovaj pajac uopste