Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahahaha... Ma jel moguce?? Cuj masovnije testiranje? Dobro jutro Columbo!
Tabute nabavljaj Fadile kakvo testiranje proso voz
ma vidi vidi😄moderna 😷😄
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Dozvolite ljudima, a pogotovo djeci, da se izolovano kreću i budu na suncu i svježem zraku! Ukinite policijski sat! Uvedite svrsishodne mjere: zaštitu uposlenih u prodavnicama (pregrade od pleksiglasa), testiranje građana, posebno iz okoline zaraženih. Prekinite sa populističkim mjerama koje samo izazivaju psihozu kod građana.
@Willi Tako je. Pogotovo što policijski sat počinje ranije nego u ratu, kako to ima smisla?
@Willi, kome pricas... Gledaj kako mu je neko utrpo novu masku, sad pravo podsjeca na pujdu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Faco djece ti tvoje..neoglasavaj se vise dok ne naucis masku stavljat.
Dobro test ali postoji li lijek i da li je ikada postojao ?
De premijer stavi tu masku, prepadaš nam djecu ovdje kolko si lijep
Joj Fadile počinješ nam ic na k**ac
Masovno
vazno je da je samo veliki broj citalaca klixa u stvari su stranacki botovi i lokal patriote sa IQ gusaka?odvlaace paznju sa sredisnje trenutne situacije !
a sta vam ja pricam? kao svoje misljenje,! testiranje nego sta .?prvi covjek VHO to govori ima mjesec dana a novalic kao nesto radi.?onu sirotu ženu iz Hrasnice im halalit necemo to je zlocin bez kazne zdrastva kantona i gl.grada sramota pos....su se na hipokratovu zakletvu!
ovako zvuci normalan izvjestaj a ne onog nacionalistickog govneta milorada koji i ovu situaciju koristi da kod stanovnika rs stvori animozitet prema federaciji i bih. taj bi i pomracenje sunca iskoristio da na neki nacin ocrni federaciju. u ovom clanku se nigdje i ni na koji nacin ne pominje rs jer nema ni potrebe ni veze da se pominje..m
Nisam ulazio od sinoc ,nado sam se da si dobio virus ,hebem ti nanu grbavu vise
Mene testirati necete. Ja sam 450 hiljaditi stanovnik Sarajeva, a vi imate samo 20 hiljada testova.
Hvalili ste onog Dodikovog smrada Šeranića a eno vam spominje državljane Federacije i RS. Trebao bi makar znati da je državljanstvo BiH a stanovnik Federacije ili RS kad je vec ministar jednog entiteta u BiH. Pametnom dosta.
Ovo je vrijeme kada treba pokazati zajedništvo i solidarnost tako sto cemo vas zajednicki nabiti nogom sa politicke scene i konacno dati sansu mladim i sposobnim ljudima, a kojih ima napretek, a to je pokazala nažalost ova epidemija.
Gledaj im samo faca..... sve da ti jasno bude.
pametnije ti je da nosis rukavice nego sto si nabio tu skupocjenu masku na vrat fadile, qhurcina si ti od premijera
Sa kojim stranackim iskaznicama se sve moze testirat na Coronu?
e moj fooodile samo nedo bog da padne prva zrtva gladi bit ce moj fooodile bjeste noge us.at ce vas gu.ica