Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova SDA seljacina nudila tuziocu 2 miliona da ga ne procesuira i sta se desilo evo ga jos na slobodi. SDA pogan je uspjela unistiti i opljackati ovu drzavu u rekordnom roku sto je rijetko zabiljezeno u novijoj istoriji
Svugdje je nažalost ista situacija. U Hitnoj Pomoći sjedi nesposobni Adem Zalihić, ali je „dobar“ jer ispunjava želje nalogodavaca. Čovjek sumnjive prošlosti, a izgled ne priliči ni predsjedniku mjesne zajdnice gornje Maoče.
"državotvorna stranka koja na svakom koraku zatire i državu,red,pravdu,moral,pojedinca,lokalnu zajednicu i biološki opstanak vlastitog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kako ono bijese kcerka od ovog SDA kriminalca vlasnica imovine u Vogosci milionske vrijednosti koje je kupila od drzave, jel tako ono bijese
@poganaSDAolosh. Kupila za 2 miliona pa prodavala istu drzavi za 8 milioncica hahah
PREMIJER Novalić se nikada nije trudio da bude popularan i slatkorječiv, već pošten, produktivan i efikasan. Rezultati njegovog rada su jasno vidljivi, a kritike su ostale mrtvo slovo na papiru, uzalud potrošene minute na TV ekranima. Svaki put, bez izuzetka, Novalić je bio u pravu, a njegovi kritičari u krivu. Samo su zbunjivali narod i nanosili štetu. Zato i ovaj put trebamo vjerovati premijeru Novaliću, uzdati se u Vladu FBiH i podržati mjere koje oni predlažu. Bravo Fadile.
ne smijenise NO
Samo se podobni zaposljavaju. Zalosno ,al ovom nema krja
Gledajuci realno, Fadil Novalic je najvise uradio do sada i vidljivo je da je do sada najbolji premijer Federacije, ne bitno sto je iz SDA stranke, jer stranka kao stranka na stranu, a Fadila treba posmatrati odvojeno od toga, jer covjek je dokazani biznismen i radnik, koji u svojim firmama zaposljava mnogo radnika i omladine. Bili su znamo svi i Nermin Niksic premijer, koji je definitivno bio najgori premijer od kad postoji Federacija,koji je sve institucije doveo do kolapsa i propasti.
Premijer Fadil Novalić je govorio da će biti više radnih mjesta, i to se i desilo. Broj zaposlenih u Federaciji BiH u protekle četiri godine se povećao za 60.403. Kada se radila reforma penzionog fonda, Novalićevi kritičari su plašili javnost kako se se penzioni fond urušiti, a penzioneri ostati bez svojih zasluženih penzija. Ponovo se ispostavilo da nisu bili u pravu oni, nego premijer Novalić. Zavod PIO je stabilniji nego ikad. Penzije su neupitne. Bravo Fadile Novaliću.
NAMA JE SIMPATICNO gledati kako Klix, SDP/NS/NiP funkcioneri, clanovi i kvazi botovi pjene, bale, lazu, izmisljaju, potvaraju na sve one koji se veoma uspjesno i dano-nocno bore za nasu privredu, a oni iz toplih stanova smisljaju i provode agresivnu kampanju za lokalne izbore, samo kako bi dobili koji glas od gradjana. To svi gradjani i potencijalni glasaci vide i nece sigurno glasati za te ublehase, koji i ne pokusavaju da spase gradjane od Corone. Puna podrska Fadilu Novalicu.
Da nam pravosudje nije korumpirano i da ne radi za ove sto su na vlasti ova seljacina bi bila vec iza resetaka KPZ. Ali eto posto je u vladajucoj lopovskoj stranci on je na slobodi kao da nikada nista nije bilo i najnormalnije se pojavljuje na tv.
Da je CIA imala ovakve političare na raspolaganju 50 tih godina JUGA bi se raspala 1952 godine. A sada smo toliko sitni da se više raspasti i nemožemo.
Priča o rang listi je izmišljena. Bodovanje ne postoji. Čudno je kako klix nasjeda na ovakve spinove. Evo link ko želi poptunu informaciju. https://vijesti.ba/clanak/509059/ko-zeli-vratiti-kriminal-u-zeljeznice-izmisljena-rang-lista-ceka-se-lasic
Ljudi, izadjite na izbore i obarajte ovu gamad!!!
Ovaj direktor je trn u oku mnogima. Hrvatski lobi udružen sa SBB-om nastoji srušiti Željeznice FBiH jer su previše važne za BiH i njenu privredu. Željeznice su kičma razvoja BiH a vidjeli smo proljetos kada je zemlja bila blokirana, da su Željeznice odigrale najvažniju ulogu i dopremile hranu i sve ostalo neophodno za noramalan život.
Džafić je daleko najbolji direktor nekog javnog preduzeća u cijeloj BiH. Od kako je on na čelu Željeznica FBiH ova firma bilježi uspjehe, ostvaruje operativnu dobit i vraća dugove koje su napravili direktori prije njega. Tako da ovaj put Novalić ispravno postupa.
A spasio je tako što je uveo direktnu migrant - liniju Sarajevo /Tuzla - Bihać? 😉
Samo Sdooo, do zadnjeg Bosanca i zadnjeg ekonomskog resursa ove pokradene zemlje 🤮
Kod komšija (Hrvatska) afera Janaf a ovi ni mukajt o toj aferi gdje su izgleda svi nešto ćapali.
SDA RUSI NA OVAJ NAČIN DRZAVU.
ja. I?