Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha presmjesno zar je neko pomislio da ce dobiti zabranu to je ista budala koja misli da ce biti proglasen krivim... Bosno moja blago onom o kome se ti ne brines
Zar neko ne misli da ovo nije montirana optuznica protiv premijera???
E zbog ovakvih stvari treba bježati iz BiH! Nije razlog samo mala plata nego bezvlašće, korupcija i to na visokom nivou! Kad ostane prazna BiH da vidimo ko će im puniti budžete i odakle će primati platu 5 6000 KM bijeli hljeb, odvojeni život...?
sud korumpiran, a Fadil i moral nikako ne idu zajedno
Sud isto lopovi ili pod prijetnjom, mafija vodi državu
COVJEK KOJI JE JE SJEKAO DRVA DA OGRIJE MALO SVOJE UKUCANE DOBIO JE ZATVORSKU KAZNU !!!! JA I??? HARAM VAM BAGRO BILO ,!!
Furda ...
Pa moze i iz zatvora obavljat duznost.Kod nas sve moze
Neće nitko dobiti ni dana
Meni je drago samo da ono smeće Kapidžića ne postave za federalnog premijera.
Eh, bas sam se iznenadio...
Drzava zvana cirkus. Zovnite Konjevica da vam samo jos malo zapjeva.
Sve ce ovo jednom proci valja na drugi svijet doci sve ove varalice i ovi na “ vlasti “ odgovarati za sve sto rade i sto su uradili ovom napacenom narodu
Podrška premijeru i izdrži.Neka poc.kaju dušmani .
U školi ne možeš raditi bez potvrde da se protiv tebe ne vodi kazneni postupak, ali premijer možeš biti.
Ja suda i gof4na ni po zakonu ne znaju donijeti odluke.
Mi tastatura ratnici smo ogorceni na ovu vijest,samo da popijem kafu pa cu smislit dobar ljuti ogorceni huskacki komentar iz udobnosti svog doma!!!!
Dno dna od sistema i pravde !