Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fad'leee, daj ostavku smrdo neobrazovani!
Novaliću Fadile, vidi da narod BiH zakonom o zaštiti i spašavanju ljudi spasiš bijede, siromaštva, omaložavanja, besposlice, malih plata i penzija, niske kupovne moći, velikih poreza i nameta, drskosti i bezobrazluka političara, života uopšte u BiH. Ti i svi ostali političari doveli ste nas do situacije da ne možemo reći da smo stanovnici BiH, već da smo robovi ili logoraši BiH.
MADE IN BOSNA I HERZEGOVINIA: Kupujmo domaće, recimo: Jadranska riba u bh konzervi: bljesak.info/rubrika/business/clanak/stolac--pozitivan-primjer-poslovanja-u-bih/153993
tesko onome ko se sa foadilom konsultuje
sve diplome uposlenih u drzavnoj sluzbi dati na provjeru
Pa on samo govori da je ova izmjena obaveza prema mmf-u,zar to Frljo misli ponovo dizat' kredit i spasavati Dodika?
samo da pozdravim Fadilagu i da mu pozelim dugo krepavanje od bolesti!!!!!