Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je za obnasanje funkcije Premijera potreban ljekarski pregled?
hahahahahahaaaa
@Trulex .......znas li cija je ova mala.....https://www.youtube.com/watch?v=Xtro3XVOoJ0
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dragi naš Premijeru, ti si odrastao u radničkoj porodici, pa se progurao do viših slojeva. A naši roditelji, mi i naša djeca i dalje odrastamo u tim radničkim porodicama, a od države ste nam ti, tvoja Stranka i tvoj Predsjednik stvorili takav prosperitet da čak ni kad dva roditelja rade nije baš normalan, a kamoli lagodan život. Dakle, nemoj, Boga ti, pokušavati da kažeš da je tebi bilo k'o nama sad i da to nije ništa strašno.
"Naveo je da je odrastao u radničkoj porodici gdje je radilo samo jedno i da dobro zna šta znači nedovoljno novca za život." Garant laži i neistine, mene svako malo neko ubjeđuje da su radnici u Titino vrijeme živjeli kao kraljevi. Nema šanse da je u porodici fizičkog radnika bilo nedovoljno novca za život.
#FadileOprosti ali te tata tvoj rodjeni
Pa njega je gladan k....c napravio !
sa ovakvim izjavama pravo od sebe zrtvu.nece to proci fadilje
ovaj kloc je definitivno zaluto na ovo funkciju.njegovo je da obezbjedi što više radnih mjesta, smanji namete i time bi privreda i time potrošnja oživila.njega treba da k.... boli gdje ču ja pare trošit, njegovo je da stvori preduslove da se stvara nova vrijednost i da se pare vrte.al ha j ti giviktu dogoviri
Ja uopste ne vidim sta je covjek krivo rekao, ne volim stranku u kojoj je on al covjek je realno rekao samo je skrenuo paznju na sto novca najvise trosimo, poznato je je da smo mi drzava sa najvise pametnjakovica a npr. niko ne zna koliko ova drzava ustava ima?! Al zato pametuju!! Bilo sta da je rekao raja bi ga osudila.
Ne vidis jer si pravi fadilovac
ne seri,lazes ko pas
#FadileOdlazi
Potrosio sam rolnu toalet papira dok sam ti citao izjave.FADILE OPROSTI
a vidi se da si u djetinjstvu bio gladan, zato ti je sve zakržljalo, mozak, obraz, karakter, emocije, al si malo star da se to popravi otimačinom od sirotinje, p sa "dečko hajde oladi"
možda si zbog odrastanja u radničkoj porodici /a brzo si to zaboravio/ i postao glanćer, pa od straha otimaš og sirotinje
I SADA SI NAS PONOVO SLAGAO! Da je ovo što si izjavio istina ne bi bio najokrutniji premijer u historiji BiH, potpuno asocijalan ili je tvoj bijedan život u djetinjstvu ostavio toliko posljedica na tvoj zdrav razum pa se sada iživljavaš nad glaldnim narodom. Ako je ovo drugo u pitanju TI NISI NI ZA JEDNU FUNKCIJU JER SI BOLESTAN. Treće ne postoji,
Samo jedno pitanje Fadile : Kako to u ono mracno vrijeme ti zavrsi fakultet i to viseclanoj porodici gdje je SAMO JEDNO radilo i malo se za pojest a bogami i proteferecit. Eto prema tvojim rjecima nije bas bilo dosta a babo onako usput i kucu napravio od jedne plate. Mos mislit koji je danas rahatluk.
Kad SDA moze predloziti i podrzavati ovakvog covjeka, pitanje je jesu li svi u toj stranci i njeni glasaci tako glupi kao ovaj Novalic. Isto se odnosi na SBB, jesu tamo ljudi maloumni da Novalica podrzavaju.
Novaliću tebe je na to mejsto postavila partija koja je na izborima dobila 25% od izašlih, a izašlo je na izbore 50% onih sa pravom glasa. Ali hljeba traže i oni koji još nemaju pravo glasa. Ti možeš možda o drugim pitanjima odlučivat bez konsenzusa, al ti čim otopli slijede tri mjeseca protesta pred kancelarijom sa Sebijinim gaćicama na štapu što će biti zastava protestanata ! Kako će ti investitori reagovati na takvu tvoju stabilnu vlast i šta će biti sa vašim obećanjima kad dolaze izbori ?