Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao, slikao se, sad će sve da stane. Pa što si dolazio uopšte? Ti gdje se pojaviš tu ne raste.
zar ovo nije trebalo biti gotovo do juna ove godine...ovi izgleda samo rade kada Fodil dodje da se uslika
Da svi rade ko Novalic, bili bi Švicarska
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Asfaltna mafija....ponos tender begova i knezova.
"...nakon čega su se zajedno uputili do jedinog bh. grada na mostu gdje će..." - grad na mostu hehehehehe - jel pelješkom? xD
Treba prvo doći do Stoca, pa tek onda u Neum. Vremenski isto dođe kao preko Doljana. Neum je trebalo vezati sa putem M17 a ne sa Stocem. Politički projekat.
Ova dvojica celavih sa premijerove desne strane isto dva gusana.
Ova cesta je trebala biti zavrsena u Junu, pa su pomakli za Septembar, pa evo sad pomaknuse za proljece. Garant nece ga zavrsiti do sljedeceg ljeta!
Koliko ce biti onda Sa-Ne?
to frljo
ko vam govori da idete tamo.čović Neda.😂😂
VIDI IH MATERE TI.
PEEEDEEEERIIII !!! Fodile idi u Goražde , 🖕
nije čudo što je čovjek nako bogat. U njega je nos veličine arnold schwarcnegera jel je ga nabildo od turanja u sve naj važnije rupe da bi se moglo izvući iz tender sa naj vise novca
Novalicu imas moj glas!!!
Kada ce Novalic obici malo zatvorske celije?
Tako treba tu cestu završiti, jer kad puste most u funkciju Neum osta Bošnjacima da Lade jajca, e oče biti miline bez gužve onih prolaznih turista koji idu za Albaniju Dubrovnik i CG.