Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ko vas je be radnici, kao i njegovom stranackom sefu, Fadilu je bitnije nek ima njegov Fekalistan, jer je radnik u opcini Centar bitniji od 10 radnika Zeljezare Zenica... GRAS kao najveci duznik i parazit u Federaciji se tako odrzava mjesecima, samo im promijene direktora, a Zeljezaru su prodali za marku u roku od 2 dana... Pametnom dosta
a gdje je pecat
ahhahaha
fodile oprosti nam sto nemas stida
30. januara ali koje godine?
E brate i ovi radnici parazitiraju.... Cuj 13 neisplacenih placa. Da rade kod privatnika ne bi dvije neisplacene place tolerirali. Jebali bi mu majku odmah. Nek napuste brate takvu firmu. Cuj blokirali cestu.... Samo su izjebali posten svijet koji pokusava zaraditi svoj kruh npr.kao vozac kamiona. Policija je to trebala rastjerati sa ceste.
Nikoga oni nisu izjebali,protiv ovakve gamadi na vlasti i puska je malo.Svi obespravljeni trebaju blokirati sve saobracajnice,pa nek ide sve u 3 lijepe...
ovaj kad obeca,nema da fali...
znaci za 4 dana treba da se rijesi ovaj problem..ako uspiju znaci da se uredjenje cijele zemlje moze rijesiti za jednu godinu..al nesto ce iskrsnuti garant .. nekakva poplava kurije oko nesto ..
Jadni radnici , sa toliko godina radnog staza, gladni traze svoja prava, dok neki TAMO ne znaju sta ce od bjesluka. Ali polako, nikad se ne zna kada ce neko od vas TAMO traziti isto tako koru hljeba! Sve se vraca, sve se placa!
Leksikon stranih riječi: Српски: обећање - дати реч за нешто што треба испунити. Hrvatski: obećanje - dati usmeno jemstvo da će se dogovoreno ispoštovati. Bosanski: obećanje - umiriti milet i odgoditi za bolja vremena, zamazati oči sa odgodom date riječi, pretvoriti u naučnu fantastiku, prebaciti obavezu na Boga.
laze, nece nista biti od ovoga. Ljudi trebali ste ih sve streljati, zajebat ce vas opet, naivni bosnjo
jos jedan dokaz koliko smo jadni i kako idemo u pogresnom pravcu. prvo . cak i ako dobiju to sto traze problemi u drzavi ostaju. drugo.ako im pripada to sto traze ( A pripada naravno ) zasto moraju to traziti od Fadila ??? Ko je Fadil da donese 4 miliona bosanskih maraka nekome ? ja to ne razumijem. ovim potezom Fadil potvrdjuje da nasa vlast samo krade i da ce dato novac onome od koga osjeti strah. bas kao mafija .
Koji strah od protesta....nevjerovatno
bravo za vladu fbih
Opet ih papak izlevati!!
Ako I ispuni sto je rekao, slijedi poskupljenje cigareta, goriva ........
dobro je neka se stvari počinju rjesavati
Dok ne ustanu svi osteceni zadnjih 25 godina , nece bitio pravde. Svaka vlast je duboko upetljana u kriminal, bilo gdje , i narod mora ustati i izaci i traziti pravdu i da se pohapse hiljade kriminalaca i vrate fabrike narodu koje su pokradene i pokrenu , zaposle ljude, jer trzista ima . Pljackaska privatizacija kao i ova , je samo kap u moru . Nadam se da radnici nece stati na ovome i traziti da se sve do kraja istjera , i to u svim firmama. Jer samo nece.