Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fala Novalicu a smijem li kupiti burek da to nije luksuz baksuze neandertalski
Hoće ih to Novalić smjestiti u onu zgradu u vlasništvu njegove kćerke što je bezuspješno pokušao prodati BHTelecomu, Pošti ili kome već?
#Fadileoprosti je podsjetio da je Federacija BiH od početka uključena u aktivnosti vezane za pitanje migracija, te da je i dosad, putem države, obezbjeđivala smještaj.
zasto smjestaj? nemojte ljude zadrzavat -> neka nastave dalje
Jadan je onaj kome Novalic pomaze.
Jadan je onaj kome Novalic pomaze.
Jadan je onaj kome Novalic pomaze.
Namjera IOM-a i onih koji stoje iza njih je naseliti gdje god nema otpora! Bošnjačka vlast će to dozvoliti i napraviti katastrofu za svoj narod. Nakon ratnog sabijanja u trougao Sarajevo - Tuzla - Zenica, slijedi i naseljavanje migranata na tom dijelu!
Fadile gledaj u čovjeka kad pričaš s njim...