Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha pa ti si najveci oblik korupcije komedijasu korumpirani, e sto me uvjek ovaj klovn familije Izetbegovic nasmije do suza, Novalicu tebi je srednje ime Korupcija.
Fadile Bosnjo svakim danom sve vise licis na Šojića iz Tesne Kože "u Tjorku Šojiću"
@LaCasaDePapel TREBALI STE TRAZITI POMOC SAD U NAORUZANJU I PROIZVODNJI NAORUZANJA, KAO I OPREMANJU I OBUCI ARBIH KOMPONENTE KOJA JEDINA ZASTUPA NATO U BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
J*** me ako si ti normalan.
@Mir2020, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
sex 3 puta a mastrubacija 10 puta u toku sedmici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Korumpirani političar traži pomoć u borbi protiv koripcije? Ahahahaahahah koji cirkus majke mi... Joj kako nam fali goli otok za takve...
Novalić, hahahha, u borbi protiv korupcije, hihihihihi, traži pomoć, buaaahahahah...
Hahahahahaha mobi licemjer... Ko mi ne znamo ko si
Ublehaš obični, ništa konkretno kao i sve ove godine. Zašto niko ne govori kako je potrebna reforma nepravednog penzioner sistema, zašto niko ne pomišlja ne reformu zdravstvenog osiguranja? Kakva je razlika u zdravstvenom osiguranju osobi koja uplaćuje 30 KM i osobi koja plaća 500 KM? Nesposobnjakovići raspali
poklopi se usima korumpirano pseto
Ko o čemu ravaku o poštenju 😎
učinio je barem prvi korak.... priznao je da je kleptoman i zatražio stručnu pomoć u liječenju
MATI MOJA MILA.Angela meine liebe muti,primi nas.
Nemoj nas nasmijavati bgt. Ti si sinonim za korupciju!
E baš mi popravi dan.Odavno se nisam ovako nasmijao.😂😂
Sjeme ti se zatrlo
Fadile gdje su pare?
meeee meeee,jeli to pravi odgovor Fadile?
Ti tražio pomoć u borbi protiv korupcije??????? Ahhahahahahaaaahhaaaa.... Ja mislio ti trazio pomoć za uzgoj malina...i to srebrenih.
🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂 Hahahaha aaaaahahahahaha