Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa puta nemate do Bihaca, kakav crni aerodrom???
uvali im migrante , a prica o aerodromu pa jedno 8 godina....Krajina je SDA ovca daje im vunu i mlijeko a zauzvrat dobije cunannu
Pa, ne idu avioni magistralom 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovaj lik postaje bezobrazan, zato što nas pravi budalama
Opet mu dajete neke milione zar je vec onih 10 potrosio..... ovo inflacija
Vec sada je previse politickih aerodroma u BiH. Radi li se ista u nasoj BiH na osnovu ozbiljnih analiza i projekcija. Ljuta Krajina zasluzuje puno vise od ovakve ublehe!
Može li da vas isplati u respiratorima , svakako ih ima na lageru i previše !
Zahvaljujuci opet sda ce i doci aerodrom... Samo sam realan
Šaltaju ih evo 30 godina !
Bacanje para.
Fadil "magla" Novalić, joj Fazliću hoćeš ponovo nasjesti na priču Frljoke, pa jesi ti sam Fazliću prije mjesec dva na javnoj televiziji izjavio kako ti je ovaj isti Frljavi rekao da će dati dva miliona KM za rješavanje problema Lipe pružio ti ruku i nikad se više nije javio i ti si Fazliću ponovo tog istog lažova primio u kancelariju pa moj Šuhrete dok se spuštaš na koljena im dobijaš samo veliku lhurcinu pa ti nastavi i dalje, Krajine je bilo prije a bit će je uvijek
Ma nema ba ovaj čojk je poludio Kome treba aerodrom a vakcine ne trebaju Daj da ostanemo živi pa cemo napraviti aerodrome i autoputeve Sve nešto naopako dokle vise stoko neotesana
Koja krađa i pranje para, bolje da ste povezali krajinu putevima sa centralnom Bosnom... Kakav crni aerodrom, hapsi redom dok nije kasno.
SDA evolucija: do Corone lopovi, od Corone lopovi i ubice.
Želim svako dobro Bihaću i cijeloj krajini, hrabrim borcima koji izazivaju poštovanje. Ali graditi aerodrom u Bihaću, pored onoga u Zagrebu i Banja Luci, daleko je od zdravog razuma. Ima puno projekata koje će Krajišnici predložiti u koje se mogu uložiti te pare. Ne znam kome to treba.
Ko ce vam letjeti i gdje. Vi ko da zivite u nekom drugom svijetu. Budite realni ljudi. Ovo je osudjeno na propast. Niko vam nece doći na taj aerodrom. A vi cete na budzet na teret gradjana
Premijer na sudu zbog trosenja novca razbacuje se novcem...
Ovaj Premijer je totalno izgubio kompas...koji crni aerodrom kad ne rade ni ovi što ih imamo. Napravite normalnu cestu do Bihaća.
25 miliona maraka za aerodrom u gradu sa 60.000 stanovnika u najsiromasnijoj regiji u BiH, pored aerodroma u Banjaluci i Zagreba i to sve u jeku pandemije gdje nemamo vakcine niti zakrpljenu cestu izmedju B. Petrovca i Bihaća. A škole prokišnjavaju! FUJ ! Narode probudite se !
Sto nije u zatvoru