Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a SDA i HDZ su se previse fokusirali na fotelje i pljacku
ne moze ministar imenovati ljude , prvo komisija izabere kanditate a onda minister jednog od njih predlozi vladi i vlada onda odluci hocel il nece prihvatiti. to sto ti kazes je SDAova i HDzova propaganda.
SDA je vise pomogla Hrvatima i Srbima, nego Bosnjacima
Iza poteza DF-a stoji pravda i borba za narod, a iza poteza SDA i HDZ stoji lopovluk i nacionalizam.
Eratosten će proć' k'o Grčka.
Vidim SDP poziva na vanredne izbore. Pa DF je filijala SDP-a i namjerno su prouzrokovali ovu krizu ne bi li se ostvario taj scenario vanrednih izbora da tako pokusaju srusiti druge stranke pa da ove dvije zaposjednu sve. Ako se to ostvari tek smo ga onda nahebali.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/21701/lik_i_nedjelo_marijan_primorac_tajkun_pod_zastitom_ministra_bajrovica.HTML
PS. Sada vanredni izbori - da vidimo jeli DF u pravu!
jel i ovaj u parlametnu bih inace taj parlamen te zove pornic
Mamu vam lopovsku, 20 godina hapali i jos uvijek im nije dosta.
ovaj baš ko mister been
bivsi premijer novalic
Ovaj put, kao nikada do sada, Premijer je sto posto u pravu. Htio ili ne izrekao je nešto što javnost zna. Sada je na redu velika pljačka SDA i HDZ-a. Najava da će prodati sve što se može još prodati počinje već od 10.06. 15-te! Jedino mi je žao što se moj grad proglašava monoteističkim - a naređenja prima iz Mostara. Žuti, hoće li i glavešine HDZ-a sada dobijati poebno povoljne kredite od Turaka sa kamatama od 2 procenta? Željko - nemoj sada da bude pljunuo - pa polizao! U KS nedaj vlast, makar imaš onu dvojicu kilavih ministara!
Novalić je veliki kriminalac, najveći.
Vidi se na njemu...lopova mozes poznat iz aviona.
Pogledaj...Ako hdz krene na opstrukcije onda imamo reprizu sda od prije...A sada...Da bih dobio Bhtelecom,moras dati Hdzu Ep u Mostaru i Aluminij...Ali problem je Reuf,jer on hoce da imenuje kroz konkurs..Eh onda uradis ovo...Df ode u opoziciju,a onda nadjes ublehu i kazes Ep u Sarajevu tebi a oko cesta na tri strane..Ko je zeljan prihvatit ce...Ovdje se radi da je Telecom stranacka masinerija za glasanje...A isto tako i Eronet idu Hdzu...A ako imenuje ministar onda isto konkurs...A onda su male sanse da se imenuje stranacki podobnik...Ja sam za konkurse ali posten konkurs a ne nastiman...To je tesko kad su svi zeljni da to postave pod stranacku palicu...Zalosno...Ovako,sbb nece,sdp nece,df isto...Vandredni izbori i Sda je opozicija...
Mogu da ti puse zeljkoooo, zeljkooooo, zeljkooooo ooo !!!!
Iza tvojih poteza stoji mafija. Ti neki poduzetnik? Sluga obicni.
Croatissimus-u, ustaso, fasisto, sve ti zivo i mrtvo ovi iz HDZ-a i SDA nabije na k...c
SDA je dobila najvise glasova na izborima i logicno je da trazi pozicije u javnim i drzavnim preduzecima koje ih sleduju. Isto tako i DF-u i HDZ-u treba da pripadne onoliko pozicija koliko su bili jaki na izborima. Ocigledno je DF taj koji zeli da zauzme ono i sto ga ne sleduje po broju glasova. Ako se moze, treba se dogovoriti ako ne onda sve raz*** i to je to, sve ostalo je palamudjenje u prazno.