Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj za pocetak , obezbjedite vodu u glavnom gradu...nesposobni kreteni!
Novalicu, ebem te u to jedno oko na sredini face, KIKLOPE
Sta je s smanjenjem doprinosa koje je najavljeno za 1.1.2017 kad se oporezovao topli obrok a receno da ce se smanjiti doprinos. istrazite too klixovci
"dodajući da je veliki uspjeh da se u društvu ekonomija nametnula kao glavna tema. " Glavna je tema gladnom narodu, a vama su gluposti koje nikom ne koriste osim uhljebima.
TI POJMA NEMAŠ KRETENU RETARDIRANI !
ANA ČEMU JE TO DOSAD BIO FOKUS; NA REFERENDUMU I REVIZIJI TUŽBE; ČITAV MANDAT SE NIŠTA NIJE URADILO PA BI JOŠ 4 GODINE; NEĆE MOĆI VIŠE MIŠE
NAROD ZNA DA NEĆE VIŠE GLASATI ZA SDA
Profesora političkih nauka,doktora ahitekture,velikog poduzetnika,radišu,intelektualca,primarius doktora debilizma-našeg dragog Fadila pozivamo da primi nagradu ''zabij ga sugrađanima'' sa kojom će da prkosi zakonima gravitacije,nagradu koja će ga etablirati kao vrhunskog,nezamjenjivog i nadasve inovativnog duhovnog,poslovnog i moralnog vođu.
Poslovni ambijent Gradacac - Arizona preko Ormanice.Ti nemas dalje vizije moj Fadile
Novaliću idi bolan guli krompir....
Dvije godine mandata, ima još obraza spominjati poslovni ambijent - nijednu jedinu olakšicu za ove dvije godine za privrednike nisu donijeli. Nijednu. I one silne milione koje su kobajagi planirali za zapošljavanje mladih, 10% nisu utrošili. Šuplja da šuplja ne može bit. Fokus će i dalje biti na otimanju od privrednika i naroda, jer su prohtjevi vlasti veliki.
"...jedna vreća za mog Bakira..."
"Programi vlada: reformski kurs ka poslovnom ambijentu". To je ono kao prodaja FDS-a.
a idi u 3pm
Investiranje u smislu zdravog inostranog privrednog subjekta, sa ciljem podizanja kupovne moći populacije, dovodi do povećanja kontroliranog protoka novca i sa tim dolazi do punjenja državne kese, koja treba da se prazni onako kako to moralno načelo nalaže.
Fadile oprosti!!
Samo Fadil N. ne zna da je država ekonomski PROPALA !!!